Μέση Ανατολή

Ο επικεφαλής της Χαμάς δηλώνει έτοιμος για ανταλλαγή ομήρων με τους Παλαιστίνους κρατουμένους


Ο επικεφαλής της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, Γιαχία Σινουάρ, δήλωσε απόψε έτοιμος να συμφωνήσει «αμέσως» στην ανταλλαγή των ομήρων που κρατά η οργάνωση με «όλους τους κρατούμενους» Παλαιστίνιους σε φυλακές του Ισραήλ.

«Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε αμέσως μια ανταλλαγή για να απελευθερώσουμε όλους τους κρατούμενους σε φυλακές του σιωνιστή εχθρού, σε αντάλλαγμα για τους ομήρους που είναι στα χέρια της αντίστασης» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σινουάρ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να εξηγήσουν πως συνεχίζουν οι Ιρανοί να εκτοξεύουν βαλλιστικούς πυραύλους και drones

Τι δήλωσε για το ίδιο θέμα ο πρώην ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ Τ. Σταυρίδης-Στον πόλεμο του Ιράκ επικρατεί η «Ομίχλη...