Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Την μεγαλύτερη επίθεση κατά της Γάζας προετοιμάζει το Ισραήλ

Για την μεγαλύτερή του επίθεση κατά της Γάζας ετοιμάζεται το Ισραήλ.  Πριν λίγο είχαμε δηλώσεις από τους Νετανιάχου, Γκαντζ και από τον εκπρόσωπο του IDF.


Δηλώσεις Γκαντζ


''Η επιχείρηση Guardian of the Walls θα συνεχιστεί έως ότου η Χαμάς ηττηθεί,'' δήλωσε ο υπουργός Άμυνας σε τηλεφωνική ομιλία του με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν την Τρίτη.
 
"Η στρατιωτική εκστρατεία του IDF θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος", επισημαίνοντας στον Όστιν, ότι η Χαμάς συνεχίζει να εκτοξεύει πυραύλους κατά 'αμαχου πληθυσμού. 

 

Δηλώσεις Νετανιάχου 

 


Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είπε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη βάση της IAF στο Χατσερίμ ότι ''θα συνεχίσουμε όσο χρειάζεται για να επιστρέψει η ησυχία στους πολίτες του Ισραήλ''.

''Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι εχθροί γύρω μας, βλέπουν πόσο κακό κάνουν στο λαό τους αυτοί που μας επιτίθενται και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν το μάθημά τους'', στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα και στην Τουρκία. 


 
Νέες οδηγίες για τη Δυτική Όχθη και για τον Νότο του Ισραήλ-Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του IDF 


 
Η Εσωτερική Διοίκηση του Ισραήλ έχει εκδώσει νέες οδηγίες ασφαλείας καθώς συνεχίζεται η Επιχείρηση Guardian of the Walls. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα παραμείνουν κλειστά στο νότο και στο κέντρο της χώρας.  

Tαυτόχρονα, το IDF προετοιμάζεται για μία «έντονη νύχτα» αεροπορικών επιθέσεων.
 
''Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται για μια έντονη βραδιά αεροπορικών επιθέσεων καθώς ετοιμάζεται να χτυπήσει νέες τοποθεσίες στο υπόγειο συγκρότημα του «Μετρό» της Χαμάς'', δήλωσε ο εκπρόσωπος του IDF, Hidai Zilberman.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ