Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Σύμβουλος Ερντογάν: ''Οι Ισραηλινοί πίσω από το πραξικόπημα''

Για ποια επαναπροσέγγιση Τουρκίας και Ισραήλ μιλούσε προχθές ο Ερντογάν ρίχνοντας ουσιαστικά ένα ακόμη πυροτέχνημα, αφού σήμερα ο σύμβουλος του αποκαλύπτει έναν αδυσώπητο πόλεμο ΗΠΑ/Ισραήλ κατά της Τουρκίας;

https://www.youtube.com/watch?v=6zIMMKUiBHw

Πραγματικά το ύφος του συγκεκριμένου Τούρκου συμβούλου είναι αποκαλυπτικό για το τεράστιο σχέδιο περικύκλωσης και διαμελισμού της Τουρκίας από Ισραήλ/ΗΠΑ, το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη κατά τον ίδιο.

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1343481189957562369

“Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αφού το Ισραήλ διεξάγει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Τουρκίας, θέλοντας να εξοντώσει τους Τούρκους, ενώ (οι Ισραηλινοί) εμπλέκονται σε όλα τα πραξικοπήματα που έχουν στόχο την ανατροπή του Ερντογάν.

Το Τελ Αβίβ κινητοποιεί ολόκληρη την παγκόσμια δύναμη μου και τα κεφάλαια του εναντίον της Τουρκίας και του Ερντογάν”, δηλώνει ο κυβερνητικός σύμβουλος Nedim Sener στο τουρκικό δίκτυο CNN Turk.

https://www.youtube.com/watch?v=vks_kmPFeH8&t=3s

Εκτιμήσεις ειδικών αναφέρουν ότι οι Τούρκοι δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια, και έχουν μεγαλόπνοα σχέδια με την δημιουργία στρατιωτικών μονάδων "ειδικών αποστολών" με σκληροτράχηλους Τσετσένους και άλλους Τζιχαντιστές και την Χαμάς, για αποστολές εκτός τουρκικών συνόρων πιθανότατα και κατά του ισραηλινού κράτους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Ali Şahin, επικεφαλής διευθυντής του τουρκικού κοινοβουλίου είχε ζητήσει την δημιουργία μιας ειδικής ισλαμικής επίλεκτης στρατιωτικής μονάδας στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας, λέγοντας ότι η χώρα χρειάζεται ειδικές μονάδες για να ολοκληρώσει αποστολές στο εξωτερικό, για χάρη ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου και ότι δεν μπορεί πλέον να περιοριστεί μόνο στην προστασία των τουρκικών συνόρων.

Κύριο χαρακτηριστικό όλων των τουρκικών σχεδίων είναι η εμπλοκή του μεγαλύτερου μέρους του ισλαμικού κόσμου κατά της Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ, ΗΠΑ, και η μετατροπή της κόντρας Άγκυρας με αυτές τις χώρες σε ...ιερό πόλεμο κάποια στιγμή.

Δεν πρόκειται για ακραία σενάρια όπως ισχυρίζονται πολλοί “ειδικοί”, αλλά για ωμή πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται από τις πρόσφατες δράσεις της Τουρκίας σε Μεσόγειο και Καύκασο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Τούρκοι έως τώρα ενεργούν ως εξής :

α) Με διπλωματικό πόλεμο και ενεργή προβολή στρατιωτικής ισχύος αποκομίζουν πολλά εδαφικά κέρδη και επιρροή από την Λιβύη και την Συρία έως το Ναγκόρνο και τους Αζέρους.

β) Προχωρούν σε πολεμικές εκστρατείες επειδή δεν φείδονται ανθρωπίνων  απωλειών, ειδικά Σύρων Τζιχαντιστών, προετοιμάζοντας το επόμενο στάδιο που είναι τα σχέδια του τουρκικού ΝΑΤΟ και ενός ισλαμικού στρατού.

Όσο πιο γρήγορα μπλοκαριστούν αυτά τα νεο-οθωμανικά σχέδια τόσο πιο αποτελεσματικά θα επέλθει ένας σχετικός έλεγχος στην Α.Μεσόγειο που αποτελεί κατ’εξοχήν χώρο δράσης της Άγκυρας που επιζητά “χώρες-δούλους” για τα σχέδια της.   

Μέσα στα σχέδια αυτά, η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν τα μεγαλύτερα εμπόδια για το ισλαμικό ιερατείο που κυβερνά την Τουρκία, το οποίο θα υπάρχει και μετά την πιθανή αποπομπή του Τούρκου προέδρου με κάθε  μέσο, σφραγίζοντας την πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια.  

https://www.youtube.com/watch?v=ydBGHo8ovtg&t=2875s


  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Τι είδους και πόσο οπλισμό στείλαμε τελικά στην Ουκρανία; Τα καλάζνικοφ, οι S-300, ένα πλοίο με επικίνδυνο φορτίο και ένα άρθρο που δημιουργεί προβληματισμό

"Για παράδειγμα, το πώς η Ελλάδα έφτασε στην κατοχή της 20.000 τυφέκια εφόδου τύπου ΑΚ είναι μια τουλάχιστον...
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σε γέννησα, θα σε σκοτώσω»! Ρώσοι ειδικοί: Αυτό είναι το μέλλον του Συντάγματος Αζόφ-Αυτοί οι Νατοϊκοί συνελήφθησαν στο Αζοφσταλ

Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν ότι οι εθνικιστές του Συντάγματος Αζόφ θα γυρίσουν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει... τις...