Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Λίβανος: Νεκρή Λιβανέζα σύζυγος Έλληνα - Δύο Έλληνες τραυματίες - Ηχητικό

Την πληροφορία για νεκρή σύζυγο Έλληνα πολίτη επιβεβαίωσε ο κ.Παναγιώτης Ανδριώτης, πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας του Λιβάνου. 

"Έχουμε μια νεκρή γυναίκα , σύζυγος Έλληνα πολίτη και μητέρα δύο παιδιών. Όταν έγινε η έκρηξη η γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι της, έσπασαν τα τζάμια , προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σπίτι της γυναίκας και χτύπησε στο κεφάλι. Αυτά γνωρίζω μέχρι τώρα", είπε ο κ.Ανδριώτης. 

 

«Σήμερα το πρωί ο κόσμος προσπαθεί να δει τις ζημιές που έχουν γίνει και ψάχνουν για τραυματίες», σημείωσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Βηρυτό την επόμενη μέρα της τραγωδίας.

«Σαν κοινότητα, σε συνεργασία με την πρεσβεία, έχουμε τις λίστες και επικοινωνούμε σε όσους ήταν κοντά», είπε, χαρακτηριστικά και τόνισε:

«Δεν έχουμε βρει τίποτα ακόμη και ελπίζω να μην βρούμε».

Τέλος, όπως γνωστοποίησε όλα τα κτήρια που βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον δέκα χιλιομέτρων από το λιμάνι, όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις, έχουν υποστεί πολύ σημαντικές υλικές ζημιές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστά περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας τους, καθώς χάος επικρατεί ακόμη στους δρόμους της πόλης, με την περίμετρο της έκρηξης να ξεπερνά τα 15 χιλιόμετρα.

Περισσότερα σε λίγο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ