Κορωνοϊός στο Ιράν
Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για βιοτρομοκρατική ενέργεια εναντίον του

”Ο Τραμπ χρησιμοποιεί διαφορετικές στρατηγικές για να πετύχει τον στόχο του, μία από αυτές είναι η βιοτρομοκρατία”, ανέφερε στην εφημερίδα, ”αυτό που συμβαίνει στ0 Ιράν δεν είναι φυσιολογικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μετάφραση Χωριανόπουλου Άγγελου για το infognomonpolitics.gr από το middleeasteye.com

”Αν και οι Ιρανοί είχαν ακολουθήσει σθεναρά τις οδηγίες υγιεινής, ο κορωνοϊός εξακολουθεί να βασανίζει την χώρα”.

Το Ιρανικό καθεστώς δήλωσε την Τετάρτη πως αναγνωρίσθησαν 1.075 νέα κρούσματα της ασθένειας  μέσα σε 24 ώρες, εκτοξεύοντας τον αριθμό των μολυσμένων σε 10.075.

”Το Ιράν μαστίζεται από τον ιό, ενώ άλλες χώρες της περιοχής με χειρότερες συνθήκες υγιεινής δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα” δήλωσε ο Falahatpisheh.

O Reza Nasri ένας διεθνώς αναγνωρισμένος νομικός και αναλυτής, υποστήριξε πως η κυβέρνηση Τραμπ μέσω εξαπολύει μία νέου είδους εχθρική καμπάνια εναντίον του Ιράν.

”Από τότε που διαγνώσθη το πρώτο κρούσμα του ιού στο Ιράν, αμερικάνοι αξιωματούχοι αναφέρουν διαρκώς πως το Ιράν ψεύδεται για τον αριθμό των κρουσμάτων και τον αριθμό των νεκρών”, ανέφερε στο δίκτυο IRNA.

Μετά την Κίνα και την Ιταλία, το Ιράν είναι η χώρα η οποία έχει χτυπηθεί σκληρότερα από τον ιό, έχοντας 429 επιβεβαιωμένους θανάτους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...