Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Ρωσικό UAV παρακολουθεί τουρκικά οχήματα στη Συρία - Βίντεο

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Θα είναι η Ιντλίμπ η αρχή του τέλους στις σχέσεις Πούτιν-Ερντογάν; Πολύ πιθανό. Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο ηγέτες δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό, με τον Ερντογάν να ''παίζει'' συνεχώς με την φωτιά. 

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ με την άδεια του Β. Πούτιν έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο σφυροκόπημα κατά τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία, με την Άγκυρα να μετράει απώλειες, αλλά το κυριότερο είναι αλλού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Τούρκοι χάνουν το ηθικό τους και δείχνουν για άλλη μια φορά, πως εάν δεν έχουν ''πλάτες'' των μεγάλων δυνάμεων, δεν μπορούν να ''κουνηθούν''. 

Οι Ρώσοι έχουν περάσει την μεταξύ τους κόντρα σε άλλο επίπεδο. Πλέον με UAV και δορυφόρους παρακολουθούν τις κινήσεις των ΤΕΔ στη Συρία και δίνουν αμέσως τις εικόνες στις δυνάμεις του Άσαντ. 'Ετσι ο Συριακός Στρατός γνωρίζει αμέσως τις τοποθεσίες που βρίσκονται στρατιώτες και οχήματα της Τουρκίας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Το βίντεο που ακολουθεί το έδωσε στη δημοσιότητα το Ρωσικό ΥΠΕΘΑ και αυτό έχει την σημασία του. Οι Ρώσοι αφενός κάνουν ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά της Τουρκίας, στέλνοντάς της μήνυμα και αφετέρου οι εικόνες δείχνουν πως οι σχέσεις των δύο χωρών πράγμα ''κρέμονται'' από μία κλωστή. Όταν είσαι σύμμαχος με μία χώρα, δεν την δίνεις έτσι ''στεγνά'', άρα όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. 

Δείτε το βίντεο:  

https://video.img.ria.ru/Out/Flv/20200212/2020_02_12_MinObRIA16x92_chtkjm0f.dax.mp4

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ