Μέση Ανατολή

Τρόμος στην Ιερουσαλήμ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς και τραυμάτισε 14

Δεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο της Ιερουσαλήμ τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, γνωστοποίησε μια υπηρεσία πρώτων βοηθειών και ο στρατός του Ισραήλ.

Το κέντρο άμεσης βοήθειας MDA ανέφερε ότι στελέχη του προσέφεραν φροντίδες και διακόμισαν σε νοσοκομεία κάποια από τα 14 πρόσωπα που τραυματίστηκαν σε ένα από τα κέντρα της νυχτερινής ζωής της ιερής πόλης, ενώ εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε πως ενημερώθηκε για πιθανή επίθεση με τη χρήση αυτοκινήτου ως όπλου.

Ο οδηγός, ο οποίος εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος, αναζητείται από την αστυνομία, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...