Κίνα
Ενημερώθηκε στις:

Θρίλερ στον αέρα για τους Ταϊβανέζους! Μαχητικά Su-35 τύφλωσαν το ραντάρ των πιλότων F-16 (Εικόνες)

Ένα ζευγάρι μαχητικών Su-35 οπλισμένα με πυραύλους αέρος-αέρος μεγάλου βεληνεκούς ανάγκασαν πιλότους F-16 να υποχωρήσουν.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια προσπάθειας τεσσάρων μαχητικών F-16 να περιπολούν στον εναέριο χώρο του νησιού της Ταϊβάν. Σύμφωνα με πηγές των κινεζικών μέσων ενημέρωσης, δύο ζεύγη μαχητικών F-16 απλά δεν είδαν δύο μαχητικά Su-35.

Όταν το τελευταίο εμφανίστηκε στο ραντάρ, ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τους Ταϊβανέζους πιλότους, οι οποίοι αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν βαθιά στον εναέριο χώρο του νησιού και να χαμηλώσουν το ύψος πτήσης τους για να αποφύγουν με κάποιο τρόπο τον εντοπισμό από τα κινεζικά Su-35.

Ο λόγος για τον οποίο τα μαχητικά Su-35 δεν εντοπίστηκαν από τα ραντάρ των μαχητικών F-16 έγκειται, κατά πάσα πιθανότητα, στα αερομεταφερόμενα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, αφού αυτά τα αεροσκάφη πιστεύεται ότι διαθέτουν τα πιο ισχυρά και μεγάλης εμβέλειας συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου εγκατεστημένα, τα οποία είναι πιθανό και επιτρέπεται να κρύψουν τα μαχητικά μέχρι τη μέγιστη προσέγγισή τους.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται, μπορείτε να δείτε ότι τα μαχητικά Su-35 βρίσκονται πράγματι σχεδόν συνεχώς στον εναέριο χώρο πάνω από τα στενά της Ταϊβάν, εμποδίζοντας την Ταϊβάν να πλησιάσει τουλάχιστον σε κάποιο είδος πρόκλησης. Δεδομένου ότι τα αεροπλάνα είναι εξοπλισμένα με πύραυλους αεροπορίας μεγάλου βεληνεκούς, τα κινεζικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να καταρρίψουν στόχους ακόμη και πριν εντοπιστούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...