Κίνα

Αστραπόβροντα! Κίνα κατά Σόρος: Είναι ο γιος του Σατανά

Δεν άργησε η Κίνα να απαντήσει στον Τζορτζ Σόρος...

Το Σαββατοκύριακο, η κινεζική εφημερίδα Global Times χαρακτήρισε τον Τζορτζ Σόρος «παγκόσμιο οικονομικό τρομοκράτη» σε μια ανταλλαγή χαρακτηρισμών που μοιάζει με μονομαχίες που υπογραμμίζουν την “θερμότητα” στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας, ανέφεραν οι Standard και Asia Times.

Το σχόλιο των Global Times, με τίτλο «Αυτός ο παγκόσμιος οικονομικός τρομοκράτης κοιτάζει την Κίνα!», ισχυρίστηκε ότι ο Σόρος άρχισε να ασκεί κριτική στην Κίνα επειδή αισθάνθηκε τύψεις αφού διέθεσε όλες τις επενδύσεις του στην Tencent Music, Baidu και Vishop νωρίτερα αυτό το έτος.

Το άρθρο πρόσθεσε ότι τα Ιδρύματά του Open Society χρηματοδότησαν το Human Rights Watch, το οποίο ισχυρίστηκε ότι διαδίδει «φήμες» εναντίον της Κίνας για πρόσφατα θέματα στο Χονγκ Κονγκ και το Σιντζιάνγκ, καθώς και την προέλευση της πανδημίας Covid-19. Το σχόλιο των Global Times ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Σόρος είχε συνεργαστεί με τον ιδρυτή της Apple Daily Jimmy Lai για να ξεκινήσει μια "έγχρωμη επανάσταση" στο Χονγκ Κονγκ το 2019. Περιέγραψε επίσης τον Soros ως "το πιο κακό άτομο στον κόσμο" και "γιο του Σατανά" .. "
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...