Κίνα

Η Κίνα θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα εμβολιασμού των Ολυμπιακών

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τη συνδρομή της προκειμένου να γίνουν με ασφάλεια οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι προσφέρει η Κίνα που δήλωσε έτοιμη να συνεργαστεί με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή προκειμένου να εμβολιαστούν οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Έτοιμη να συνεργαστεί με τη ΔΟΕ δηλώνει η Κίνα, προκειμένου να παρέχει εμβόλια στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  Ο κορυφαίος διπλωμάτης της κυβέρνησης Γουανγκ Γι τόνισε ότι η Κίνα είναι διατεθειμένη να συζητήσει τόσο με άλλες χώρες, όσο και με τη ΔΟΕ για την αμοιβαία αναγνώριση των εμβολίων και την παροχή στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με το νέο κύμα της πανδημίας να βρίσκεται σε έξαρση παγκοσμίως υπάρχει ο έντονος προβληματισμός για το αν και πως θα διεξαχθούν οι Αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόμας Μπαχ είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους αθλητές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ