Κίνα

Κορονοϊός - Ουχάν: Εικόνες σοκ μέσα από το εργαστήριο ιολογίας της πόλης

Ολοένα και πληθαίνουν οι «φωνές» για την προέλευση του κορονοϊού καθώς ΗΠΑ, Γαλλία και Αγγλία κάνουν πλέον ανοιχτά λόγο για άμεση εμπλοκή του ιολογικού εργαστηρίου της Ουχάν στο ξέσπασμα της πανδημίας.

Μέσα σε όλη αυτήν την συζήτηση, πλέον μπαίνουν και εικόνες-σοκ μέσα από το εργαστήριο, οι οποίες δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν από δυο χρόνια από την China Daily, και μάλιστα η ίδια η εφημερίδα τις είχε αναδημοσιεύει πριν από ένα μήνα στον λογαριασμό της στο twitter. Λίγο αργότερα τις διέγραψε, όμως αρκετοί χρήστες πρόλαβαν και τις αποθήκευσαν.

Στις σοκαριστικές εικόνες φαίνονται ξεκάθαρα τα χαλασμένα λάστιχα από τα ψυγεία στα οποία φυλάσσονται οι ιοί. Μάλιστα, μέσα στους 1500 διαφορετικούς ιούς που ήταν αποθηκευμένοι στο συγκεκριμένο ψυγείο, βρισκόταν και ένας κορονοϊός από νυχτερίδα, παρόμοιος ως αποτύπωμα με τον covid-19!

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μια εβδομάδα η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε αποκαλύψει πως 1.000 μίλια μακριά από την πόλη Γιουνάν, βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό ένα εργαστηριακό πείραμα με κορονοϊούς που προέρχονται από νυχτερίδες, το οποίο χρηματοδοτούσε η αμερικανική κυβέρνηση με 3,7 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σοκαριστικές εικόνες από το εργαστήριο ιολογίας της Wuhan, με τα σπασμένα ψυγεία:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...