Κίνα
Ενημερώθηκε στις:

Κορωνοϊός: Πρώτο εγχώριο κρούσμα στη Κίνα μετά από τρεις μέρες- Πέντε ακόμη θάνατοι

Το πρώτο εγχώριο κρούσμα κορωνοϊού, μετά από τρεις ημέρες, κατέγραψαν οι αρχές στη Κίνα.

Στον τελευταίο απολογισμό, η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν 55 νέα κρούσματα, με όλα πλην του ενός να χαρακτηρίζονται «εισαγόμενα». Το μοναδικό κρούσμα που αφορά το εσωτερικό, εντοπίστηκε στην επαρχία Τζετζιάνγκ, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Υγείας. Το σύνολο των κρουσμάτων μόλυνσης στην ηπειρωτική Κίνα έφθασε έτσι τα 81.340.

Παράλληλα, η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε και τον θάνατο πέντε ακόμη ανθρώπων, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε 3.292.

Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος σε Νικαράγουα, ένας ακόμη στον Παναμά


Στην κεντρική Αμερική, Παναμάς και Νικαράγουα ανακοίνωσαν από έναν θάνατο. Στην Νικαράγουα είναι μάλιστα ο πρώτος που επιβεβαιώνει η χώρα και αφορά φορέα του HIV. Ο Παναμάς κατέγραψε επίσης έναν ακόμη θάνατο, με τον απολογισμό να έχει φτάσει τους εννέα. Τα κρούσματα στην χώρα είναι μέχρι στιγμής 674.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...