ΗΠΑ

ΗΠΑ: Συνελήφθη άντρας για σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια (βίντεο)

Αντιμέτωπος με νέες, σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ένας 30χρονος άνδρας στη Φλόριντα, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια του πανεπιστημίου Florida Memorial, καθώς φέρεται να επιχείρησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκα αστυνομικό την ώρα που οδηγείτο σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο Στίβεν Ρίβερς συνελήφθη την Τρίτη και, μία ημέρα αργότερα, οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι γενετικό υλικό (DNA) τον συνδέει με την επίθεση που σημειώθηκε στην πανεπιστημιούπολη του Florida Memorial. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ρίβερς κατηγορείται ότι ακολούθησε και επιτέθηκε σε φοιτήτρια που φοιτούσε στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

Το περιστατικό που οδήγησε στις πρόσθετες κατηγορίες σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, κατά τη μεταγωγή του στο σωφρονιστικό κέντρο Turner Guilford Knight. Όπως αναφέρεται στην έκθεση σύλληψης, την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν προς το όχημα μεταφοράς, μία επικεφαλής γυναίκα ντετέκτιβ πέρασε δίπλα του.

«Ο κ. Ρίβερς κινήθηκε επιθετικά, τείνοντας το χέρι του και επιχειρώντας με δύναμη να αγγίξει τους γλουτούς της ντετέκτιβ», αναφέρουν οι Αρχές.

Τη στιγμή του περιστατικού κατέγραψαν κάμερες του NBC6. Στο βίντεο, ο Ρίβερς εμφανίζεται φορώντας λευκή στολή κρατουμένου και χειροπέδες, ενώ μια γυναίκα ντετέκτιβ κρατά ανοιχτή την πόρτα για τους αστυνομικούς που τον συνοδεύουν. Το οπτικό υλικό δείχνει το χέρι του να κινείται πίσω από την πλάτη του και να απλώνεται προς τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι αστυνομικοί τον συγκράτησαν αμέσως, πιέζοντάς τον σε ένα κιγκλίδωμα, ενώ ο Ρίβερς φέρεται να γέλασε και να είπε: «Καλή αντίδραση. Αλλά δεν δίνω δεκάρα».

Οι Αρχές υπενθυμίζουν ότι ο 30χρονος είχε αποφυλακιστεί μόλις τον Δεκέμβριο του 2025 από το Τμήμα Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων της Φλόριντα, έχοντας εκτίσει ποινή για άσεμνη και έκλυτη συμπεριφορά σε υπόθεση στην κομητεία Παλμ Μπιτς.

Πλέον, ο Ρίβερς αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης χωρίς πρόκληση σοβαρού σωματικού τραυματισμού, επίθεση σε αστυνομικό και αντίσταση κατά της αρχής χωρίς χρήση βίας. Οι κατηγορίες αυτές προστίθενται σε εκείνες της σεξουαλικής επίθεσης και της ληστείας με αιφνιδιαστική αρπαγή που αφορούν το περιστατικό στο πανεπιστήμιο.

Η εγγύηση για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε φοιτήτρια ορίστηκε στα 505.000 δολάρια, ενώ για τη δεύτερη υπόθεση στα 5.501 δολάρια.

Η αστυνομία εκφράζει ανησυχία ότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα θύματα και καλεί όποιον είχε οποιαδήποτε επαφή με τον Ρίβερς τις τελευταίες εβδομάδες να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ