ΗΠΑ

Φλόριντα: 32χρονη βρέθηκε γυμνή σε καταψύκτη πολυκαταστήματος

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης μια 32χρονης γιατρού στη Φλόριντα, η οποία βρέθηκε νεκρή και γυμνή μέσα σε καταψύκτη πολυκαταστήματος μια ημέρα μετά την είσοδό της σε αυτό.

Την Έλεν Μασιέλ Γκαράι Σάντσεζ βρήκε στον καταψύκτη στις 8 το πρωί της Κυριακής μια υπάλληλος του πολυκαταστήματος Dollar Treee στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 32χρονη αναισθησιολόγος είχε μπει στο κατάστημα το προηγούμενο βράδυ, αλλά δεν αγόρασε τίποτα.

Η εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι για άγνωστους λόγους η Σάντσεζ μπήκε στην περιοχή που είναι μόνο για τους υπαλλήλους, όπου βρίσκεται ο καταψύκτης, και παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εξετάζουν άλλα σενάρια για τη γιατρό με καταγωγή από τη Νικαράγουα που ειδικευόταν στις συγγενείς καρδιοπάθειες.

Η αστυνομία είναι σε επαφή με την οικογένεια της Σάντσεζ και προσπαθεί να διαπιστώσει αν είχε ψυχολογικά ή προσωπικά προβλήματα, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης.

Οι συγγενείς της 32χρονη προσπαθούν τώρα να στείλουν τη σορό της στη Νικαράγουα, όπου ζουν τα δύο παιδιά της, που «ήταν το κέντρο του κόσμου της».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...
Κοινωνία 0

Διπλωματική "βόμβα" στη Μεσόγειο! Ο Λίβυος πρόεδρος κηρύσσει άκυρο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ανοίγει ο δρόμος για οριοθέτηση με Ελλάδα και Αίγυπτο

Η τοποθέτηση του προέδρου της λιβυκής Βουλής αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποκλείει εκ των πραγμάτων κάθε...