ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Αμερικανός υπουργός Υγείας Ρ. Κένεντι: Κογκρέσο και το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ, «ελέγχονται» από τη φαρμακευτική βιομηχανία» (βίντεο)

Σε τρομερές αποκαλύψεις προέβη ο Αμερικανός υπουργός υγείας Ρ. Κέννεντι για το κύκλωμα που δρα τις ΗΠΑ σε σχέση με τα φάρμακα, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο και για την ΕΕ και ολόκληρη την υφήλιο, για το τεράστιο παιχνίδι των εταιρειών αυτών.

Ο RFK Jr. μόλις δήλωσε ότι το Κογκρέσο και το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ, «ελέγχονται» από τη φαρμακευτική βιομηχανία. «Το Κογκρέσο ελέγχεται με πολλούς τρόπους από τη φαρμακευτική βιομηχανία. Υπάρχει τουλάχιστον ένας φαρμακευτικός λομπίστας για κάθε βουλευτή, για κάθε γερουσιαστή, για κάθε μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου… Τώρα έχουμε έναν Πρόεδρο που είναι άνθρωπος του λόγου του… αλλά δεν μπορεί να αγοραστεί, σε αντίθεση με τους περισσότερους πολιτικούς σε αυτή τη χώρα»..!!

Οι δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού έγιναν, έχοντας στο πλάι του τον Ν.Τραμπ, κάτι που φυσικά έχει μεγάλη σημασία για ολόκληρο τον κόσμο.

Το σκάνδαλο θα είναι τεραστίων διαστάσεων και θα ταρακουνήσει ολόκληρο το αμερικανικό πολιτικό σύστημα, τα ΜΜΕ και πολλούς οργανισμούς, με προεκτάσεις στην Ευρώπη σίγουρα. 

Η δήλωση του αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο και νέων αποκαλύψεων με προεκτάσεις στην ΕΕ.

Χθες έγινε γνωστό ότι, το ευρωπαϊκό δικαστήριο αποφασίζει για τα SMS που αντάλλαξαν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν-Αλμπέρτ Μπουρλά για τα εμβόλια της Pfizer.

Αυτό που θα κρίνει το δικαστήριο είναι η άρνηση της Κομισιόν να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της συνομιλίας φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά παραβίασε τους κανόνες διαφάνειας.

Μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή ενδεχομένως να βρεθεί τα επόμενα 24ωρα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντρ Λάιεν  καθώς την Τετάρτη το δικαστήριο της ΕΕ θα αποφασίσει αν θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Άλμπερτ Μπουρλά  σχετικά με τη συμφωνία δισεκατομμυρίων ανάμεσα σε Βρυξέλλες και Pfizer για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η υπόθεση ξεκίνησε από την εφημερίδα New York Times και τον πρώην διευθυντή του γραφείου της στις Βρυξέλλες, οι οποίοι υπέβαλαν αγωγή κατά της απόφασης της Επιτροπής να μην δημοσιοποιήσει τα μηνύματα SMS το 2022.

Η ύπαρξη των μηνυμάτων αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη του Μπουρλά, τον Απρίλιο του 2021, όταν περιέγραφε στους ΝΥΤ την ανταλλαγή μηνυμάτων ως «ενίσχυση της βαθιάς εμπιστοσύνης» και διευκόλυνση των διαπραγματεύσεων για μια σημαντική συμφωνία για εμβόλια. Αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις από εδώ και στο εξής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...