ΗΠΑ

«Μαμά σε αγαπώ» - 16χρονος κατηγορούμενος για δολοφονία στη Βόρεια Καρολίνα φώναζε όταν έμαθε ότι θα δικαστεί ως ενήλικος (βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έφηβος από τη Βόρεια Καρολίνα έβαλε τα κλάματα στο δικαστήριο, καθώς θα δικαστεί ως ενήλικος για φόνο.

Πως αναφέρει το τοπικό WCCB , ο 16χρονος Σον Σίμπσον κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού για τη δολοφονία του 16χρονου Ζακάβιους Ντόκινς στη Γκαστόνια της Βόρειας Καρολίνας, στις 26 Ιανουαρίου. Εμφανιζόμενος στο δικαστήριο της κομητείας Gaston στις 29 Ιανουαρίου, ο Σίμπσον ξέσπασε καθώς ο δικαστής διάβασε τις κατηγορίες του.

Βίντεο δείχνει τον Σίμπσον να κλαίει και να βάζει το κεφάλι του στα χέρια του με χειροπέδες. Στη συνέχεια φώναξε: «Σ’ αγαπώ, μαμά, σ’ αγαπώ», καθώς οι αστυνομικοί τον οδήγησαν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο 16χρονος θα δικαστεί ως ενήλικος και κρατείται χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με το WCCB.

Να σημειωθεί ότι ο Σίμπσον φέρεται να πυροβόλησε τον Ντόκινς την ώρα που αυτός περπατούσε με φίλο του για να ψωνίσει για λογαριασμό της ανάπηρης μητέρας του.

Οι σφαίρες βρήκαν τον Ντόκινς στον ώμο και στη συνέχεια βρέθηκε αιμόφυρτος σε ένα πάρκινγκ. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του πιθανότατα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Σίμπσον δύο μέρες μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Η Ελλάδα θα χρησιμοποιεί μόνιμα βουλγαρική αεροπορική βάση για να επεκτείνει επίσημα την παρουσία της στην Μαύρη Θάλασσα

Βούλγαροι Βουλευτές: Εάν τα αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού επιστρέψουν στη Βουλγαρία, η Ελλάδα πρέπει να αναπτύξει...