ΗΠΑ

Μπάιντεν: Να μην πλήττει θέσεις της UNIFIL στον Λίβανο το Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα ότι ζητά από το Ισραήλ να μην πλήττει τους κυανόκρανους των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο, όπου συγκρούεται με την οργάνωση Χεζμπολάχ.

Δύο κυανόκρανοι από τη Σρι Λάνκα τραυματίστηκαν σήμερα από ισραηλινό πλήγμα κοντά στο παρατηρητήριό τους, στον νότιο Λίβανο.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων: "Ζητάτε από το Ισραήλ να σταματήσει να πλήττει τις ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ;" ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος συμμετείχε σε μια σύσκεψη στον Λευκό Οίκο με αντικείμενο τις καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας Μίλτον, απάντησε: "Ασφαλώς, απολύτως".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...