ΗΠΑ

Σοκ προκάλεσε διαφήμιση για τουρνουά μπάσκετ σε γυμναστήριο σχολείου στο Νιου Τζέρσει όπου έκαναν twerking-Η εκδήλωση ακυρώθηκε (Βίντεο)

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο με γυναίκες που κάνουν twerking με στρινγκ μέσα σε γυμναστήριο σχολείου στο Νιού Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ στα πλαίσια διαφήμισης για τουρνουά μπάσκετ.

Η διαφήμιση αφορούσε το τουρνουά «Nuttin’ But Azz», το οποίο τελικά ακυρώθηκε μετά τις αντιδράσεις από τα μέλη της τοπικής διεύθυνσης εκπαίδευσης που έκαναν λόγο για «αποκρουστικό» και «αηδιαστικό» βίντεο.

«Δίνουμε 10.000 δολάρια στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά» ανακοίνωνε στη διαφήμιση ένας άνδρας με στολή διαιτητή.

Σύμφωνα με τη New York Post την παραγωγή του βίντεο είχε αναλάβει ο μάνατζερ Big Fendi, ο οποίος είναι γνωστός επειδή ανακάλυψε τη Νίκι Μινάζ.

Όπως ανακοινώθηκε από μέλος της τοπικής διεύθυνσης εκπαίδευσης διεξάγεται έρευνα στο πλαίσιο της οποίας εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ποια άτομα συμμετείχαν στο γύρισμα και πώς επετράπη η είσοδός τους στο γυμναστήριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
άρμα μάχης σε ποταμό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνική τραγωδία! 800 Ουκρανοί στρατιώτες αφανίστηκαν στον ποταμό Δνείπερο σε αυτοκτονικές αποστολές -Με «κρέμασμα» απειλούν τον στρατηγό που τις διέταξε

Ο Ουκρανός στρατηγός Σοντόλ δέχεται απειλές και κριτική από όλη την χώρα μετά τις αυτοκτονικές αποστολές απόβασης στον...