ΗΠΑ

Σοκ στις ΗΠΑ: Γυμναστής σε σχολείο κατέγραφε με κρυφή κάμερα ανήλικα κορίτσια στα αποδυτήρια

Ένας 39χρονος γυμναστής σε λύκειο θα περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στη φυλακή, αφού κατέγραφε κορίτσια που άλλαζαν αποδυτήρια για σχεδόν 10 χρόνια.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Ροκ ανακοίνωσε στις 23 Μαΐου ότι ο Μπράιαν Κίτζμαν κρίθηκε ένοχος για έξι συνολικά κατηγορίες.

Ο δικαστής καταδίκασε τον Κίτζμαν σε 38 χρόνια φυλάκισης στο κρατικό σύστημα φυλακών του Wisconsin, ενώ θα πρέπει επίσης να εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης για 15 χρόνια μετά την καταδίκη του στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε τοποθετήσει την κάμερα κάτω από μια πετσέτα

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο γυμναστής κατέγραφε σε βίντεο τα θύματα να αλλάζουν χωρίς τη συγκατάθεσή τους σε ένα αποδυτήριο στο Craig High School για σχεδόν μια δεκαετία. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Janesville, στις 5 Μαΐου 2023, ένας υπεύθυνος του Γυμνασίου  έλαβε μια αναφορά για μια συσκευή καταγραφής σε ένα από τα αποδυτήρια των κοριτσιών.

Το προσωπικό φέρεται να βρήκε μια κάμερα GoPro κάτω από μια πετσέτα, αναφέρει το WTVO-TV.

Η αστυνομία αναγνώρισε ως ύποπτο τον Κίτζμαν, έναν προπονητή για διάφορα αθλήματα στα αθλητικά προγράμματα του Janesville Craig High School. Το υλικό παρακολούθησης φέρεται να έδειξε τον γυμναστή  να τοποθετεί την κάμερα στα αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του κατηγορούμενου, η αστυνομία ανακάλυψε επιπλέον στοιχεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ