ΗΠΑ

Αριζόνα: Σοκαριστική απαγωγή- Γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει ενώ άντρας τη σέρνει μέσα στο όχημα (Βίντεο)

Η αστυνομία στην Αριζόνα των ΗΠΑ προειδοποιεί πως «ο χρόνος είναι κρίσιμος», έπειτα από συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο μια νεαρή γυναίκα φέρεται να έπεσε θύμα απαγωγής σε βενζινάδικο.

Ένας τρομαγμένος μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία αφού είδε τη γυναίκα να προσπαθεί να ξεφύγει από το όχημα καθώς αυτό έμπαινε σε ένα βενζινάδικο, πριν την κυνηγήσει και την πιάσει ο μεγαλόσωμος άνδρας οδηγός του, ο οποίος την έσυρε πίσω στο αυτοκίνητο.

Οι υπόλοιποι πελάτες δεν αντέδρασαν καθώς ο άνδρας την έσπρωχνε μέσα και έκλεινε την πόρτα πριν φύγει με μεγάλη ταχύτητα.

«Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα δύο αυτά άτομα», παραδέχτηκε η αρχιφύλακας του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

«Αυτό το βίντεο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για εμάς, και αυτό το βίντεο είναι το μόνο που έχουμε».

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν το γκρι Nissan Rogue σταμάτησε σε μια αντλία στο βενζινάδικο.

Και οι δύο πόρτες άνοιξαν ταυτόχρονα και η γυναίκα στη θέση του συνοδηγού άρχισε να περπατάει κρατώντας προς το ψιλικατζίδικο, κρατώντας τα χέρια της ενωμένα. Ο άντρας την καταδιώκει αμέσως και εκείνη προλαβαίνει να κάνει μόνο λίγα βήματα προτού την αρπάξει από το λαιμό, τη φέρει προς τα πίσω και την τραβήξει πίσω στο αυτοκίνητο με τα πόδια της να σέρνονται στο έδαφος.

Του παίρνει δέκα δευτερόλεπτα για να την αναγκάσει να μπει στο όχημα, προτού χτυπήσει βίαια την πόρτα και βαδίσει προς την πλευρά του οδηγού, μπει μέσα και επιταχύνει αμέσως πίσω στον δρόμο.

Αναζητούνται από τις Αρχές της Αριζόνα


«Αυτό το βίντεο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για εμάς και καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ανησυχητικό για τους θεατές που το παρακολουθούν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Fox10.

«Γι' αυτό ζητάμε πληροφορίες από το κοινό για να αναγνωρίσουμε αυτά τα δύο άτομα και να δούμε αν η γυναίκα είναι καλά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ