ΗΠΑ

ΗΠΑ: Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν εύκολη νίκη του Τραμπ απέναντι στην Χέιλι στη Ν. Καρολίνα

Η Νίκι Χέιλι φλερτάρει με την περίπτωση μιας ταπεινωτικής ήττας στην πολιτεία όπου ήταν κυβερνήτης για δύο χρόνια, αν ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως φαίνεται, καταφέρει να πάρει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές.

Η Χέιλι, η οποία υπολείπεται του Τραμπ με διψήφιο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις, έχει ορκιστεί να παραμείνει στην κούρσα τουλάχιστον μέχρι τη Σούπερ Τρίτη της 5ης Μαρτίου - ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Σαββάτου στη Νότια Καρολίνα.

Δημοσκοπική διαφορά


Παρά τις δύο θητείες της ως δημοφιλής κυβερνήτης, η Χέιλι δεν μπόρεσε να καλύψει τη δημοσκοπική διαφορά από τον Τραμπ, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg .

Οι αποφασιστικές νίκες του Τραμπ στις τέσσερις πρώτες προκριματικές εκλογές έχουν προσδώσει «αέρα» στην προσπάθειά του για το χρίσμα. Ως η τελευταία μεγάλη αντίπαλός του που έχει απομείνει, η Χέιλι έχει οξύνει τις επιθέσεις της κατά του πρώην προέδρου, επικρίνοντας την ηλικία του 77χρονου πρώην προέδρου, καθώς και τις απειλές του προς τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...