ΗΠΑ

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος για γυναίκα - Την χτύπησε αεροπλάνο

Ένα τραγικό και απρόβλεπτο ατύχημα στοίχισε τη ζωή σε μια 27χρονη γυναίκα στην Οκλαχόμα. Η Samantha Hayes έχασε τη ζωή της σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο αεροδρόμιο Broken Bow την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, όταν χτυπήθηκε από το φτερό ενός αεροπλάνου ενώ χειριζόταν μια χλοοκοπτική μηχανή.

Η Samantha εκτελούσε μια διαδικασία ρουτίνας κοντά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου, όταν ο 70χρονος πιλότος James Baxter ερχόταν για προσγείωση με το αεροσκάφος Bonanza A36 του 1972. Ο Baxter προσγειώθηκε επιτυχώς στον διάδρομο προσγείωσης, αλλά το αδιανόητο συνέβη όταν εντόπισε τη Samantha στη μηχανή του γκαζόν καθώς τροχοδρομούσε.

Αντιδρώντας γρήγορα στην κατάσταση, ο Baxter προσπάθησε να τραβήξει το αεροπλάνο προς τα πάνω για να αποφύγει τη σύγκρουση με τη Samantha. Τραγικά, οι προσπάθειές του ήταν μάταιες και το φτερό του αεροσκάφους χτύπησε τη Samantha, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μετά από αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό, φίλοι και αγαπημένοι απέτισαν φόρο τιμής στο διαδίκτυο. Τη θυμούνται ως μια «υπέροχη, σπουδαία μητέρα» που αφιέρωσε τον εαυτό της στο να προσφέρει ένα ασφαλές και αγαπημένο σπίτι στα τρία παιδιά της ως ανύπαντρη μητέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα ουκρανική τακτική τρόμου στο μέτωπο-Στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά σε ρωσικά χαρακώματα και... όποιον πάρει ο Χάρος (Εικόνα)

Αν και είναι εντυπωσιακά απλά στον σχεδιασμό τους, τα εν λόγω επίγεια drones καμικάζι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...