ΗΠΑ

Μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αστυνομικό τμήμα και τραγουδούσε

Σύμφωνα με τις αρχές, ένας άνδρας στο Νιου Τζέρσεϊ οδήγησε σκόπιμα το SUV του τόσο σε ένα σπίτι όσο και στα γραφεία ενός δημοτικού αστυνομικού τμήματος σε διαφορετικά περιστατικά στις 20 Σεπτεμβρίου. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί σε κανένα από αυτά τα ατυχήματα, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Γουόρεν σε δελτίο τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο John Hargreaves, ένας 34χρονος κάτοικος του Belvidere, ήταν υπεύθυνος για αυτές τις εσκεμμένες συγκρούσεις. Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν οδήγησε το όχημά του στην πόρτα του γκαράζ ενός σπιτιού στο Liberty Township, μια πράξη που πιστεύεται ότι ήταν στοχευμένη παρενόχληση εναντίον ενός ιδιοκτήτη σπιτιού γνωστού στον Hargreaves.

Λίγο μετά την αρχική αυτή σύγκρουση, ο Hargreaves προχώρησε στην οδήγηση προς το αστυνομικό τμήμα της κοινότητας Independence Township, το οποίο ήταν το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα στην εν λόγω οικία. Στη συνέχεια οδήγησε το SUV του πάνω στο αστυνομικό τμήμα, προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Είναι αξιοσημείωτο ότι κανένας αστυνομικός δεν έπαθε τίποτα, αν και ένας απέφυγε οριακά να χτυπηθεί.

Καθώς ο Hargreaves έβγαινε από το όχημά του στο αστυνομικό τμήμα, μάρτυρες ανέφεραν ότι σήκωσε τα χέρια του στον αέρα και φαινόταν να πανηγυρίζει. Επιπλέον, έπαιζε δυνατά στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου του το τραγούδι των Guns N' Roses «Welcome to the Jungle». Αμέσως τέθηκε υπό κράτηση από τους αστυνομικούς.

Ο John Hargreaves αντιμετωπίζει τώρα μια σειρά από κατηγορίες, μεταξύ των οποίων διάρρηξη, εγκληματική βλάβη και μια κατηγορία για όπλα που σχετίζονται και με τα δύο ατυχήματα. Επιπλέον, του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τρομοκρατία, βαριά επίθεση και πρόκληση εκτεταμένων τραυματισμών ή ζημιών λόγω του περιστατικού στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή