ΗΠΑ

ΗΠΑ: Συνεργείο δρόμου έβαψε με λευκή μπογιά νεκρό ρακούν

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανάρτησε ένας χρήστης του Facebook, η οποία φέρεται να αποτυπώνει ένα νεκρό ρακούν να έχει περαστεί με λευκή μπογιά από συνεργείο δρόμου, που πραγματοποιούσε εργασίες στο Μέμφις των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το συνεργείο φαίνεται πως δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για την κατάσταση του άμοιρου ζώου, το οποίο, σύμφωνα με τον Richie EsQuivel που τράβηξε τη φωτογραφία, «ήταν νεκρό για αρκετές ημέρες».

Όπως αναφέρει η New York Post, ο νεαρός άνδρας μίλησε στο WREG και είπε πως «χρειάστηκε να κοιτάξω δύο φορές, προτού καταλάβω ότι το άψυχο σώμα του ζώου ήταν καλυμμένο με φρέσκια μπογιά».

Τότε ήταν, που βγήκε από το αυτοκίνητό του, και τράβηξε τη σχετική φωτογραφία. «Το ζώο ήταν ίσως εκεί για μερικές ημέρες απ' ό,τι φαίνεται. Είναι αρκετά μεγάλο και είναι δύσκολο να μην το έχει δει κανείς» πρόσθεσε. Εκπρόσωποι του δήμου, όπου φέρεται να έλαβε χώρα το ντροπιαστικό περιστατικό, δήλωσε πως το ρακούν θα απομακρυνθεί από το οδόστρωμα σήμερα το πρωί (04/08).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τουρκικό ή πακιστανικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου “χτύπησε” τα ινδικά κέντρα διοικήσεως και Τρία γαλλικής κατασκευής ινδικά μαχητικά ;

Ένα σενάριο λέει ότι οι Τούρκοι εμπλέκονται αλλά και οι Πακιστανοί διαθέτουν ανάλογα ισχυρά συστήματα