ΗΠΑ

"Βόμβες" Κένεντι για την πανδημία: "Η CIA χρηματοδοτούσε το εργαστήριο της Γουχάν" (Βίντεο)

Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ δήλωσε τη Δευτέρα ότι πιστεύει ότι η CIA συμμετείχε στη χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Γουχάν από το οποίο προήλθε η πανδημία COVID.

Σε συνέντευξή του στον Jesse Watters του Fox News, ο Κένεντι υπέδειξε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ενδιαφέρεται να τιμωρήσει την Κίνα για τη συγκάλυψη της διαρροής του εργαστηρίου, επειδή θα εξέθετε προγράμματα βιολογικών όπλων που χρηματοδοτούνται από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

"Νομίζω ότι η CIA συμμετείχε σίγουρα σε αυτή την έρευνα", διακήρυξε ο Κένεντι, προσθέτοντας: "Τη χρηματοδοτούσαν μέσω της USAID. Και το NIH, νομίζω, στο τέλος έδωσε περίπου 26 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση στο εργαστήριο της Γουχάν. Αλλά η USAID, η οποία λειτουργούσε ως υποκατάστατο της CIA, έδωσε πάνω από 64 εκατομμύρια δολάρια. Το Πεντάγωνο έδωσε επίσης πολλά χρήματα".

Ο RFK Jr κατακεραύνωσε επίσης τον Anthony Fauci, αντικείμενο ενός ολόκληρου βιβλίου που είχε γράψει, σημειώνοντας: "Νομίζω ότι προκάλεσε πολλές ζημιές. Νομίζω ότι ιδιαίτερα με την παρακράτηση της έγκαιρης θεραπείας από τους Αμερικανούς συγκεντρώσαμε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων στον κόσμο. Έχουμε μόνο το 4,2% του πληθυσμού του πλανήτη, αλλά είχαμε το 16% των θανάτων από COVID σε αυτή τη χώρα και αυτό οφειλόταν σε κακή πολιτική".

"Υπήρχαν χώρες που έκαναν το αντίθετο από αυτό που κάναμε εμείς, που παρείχαν ιβερμεκτίνη, υδροξυχλωροκίνη, άλλες πρώιμες θεραπείες στον πληθυσμό τους και είχαν το 1/200 του δικού μας ποσοστού θανάτων", συνέχισε ο Κένεντι.

Κατά τη συζήτηση για τα εμβόλια, ο Κένεντι δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο αυτισμός προέρχεται από τα εμβόλια. Αλλά νομίζω ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που πιστεύει ο κόσμος για τις απόψεις μου σχετικά με τα εμβόλια είναι λανθασμένα. Εγώ, ξέρετε, το μόνο που έχω πει για τα εμβόλια είναι ότι πρέπει να έχουμε καλή επιστήμη".

Και συνέχισε: "Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο είδος δοκιμών, ελεγχόμενες δοκιμές με εικονικό φάρμακο που έχουμε για κάθε άλλο φάρμακο. Τα εμβόλια εξαιρούνται από τις ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο δοκιμές πριν από την αδειοδότηση. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μπορεί κανείς να πει το προφίλ κινδύνου αυτών των προϊόντων ή ακόμη και τα σχετικά οφέλη αυτών των προϊόντων πριν από την έγκρισή τους, και θα πρέπει να έχουμε τέτοιου είδους δοκιμές".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα ουκρανική τακτική τρόμου στο μέτωπο-Στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά σε ρωσικά χαρακώματα και... όποιον πάρει ο Χάρος (Εικόνα)

Αν και είναι εντυπωσιακά απλά στον σχεδιασμό τους, τα εν λόγω επίγεια drones καμικάζι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...