ΗΠΑ

ΗΠΑ: «Θαύμα» με νεκρή καλόγρια που δεν λιώνει στο Μιζούρι – Ουρές πιστών στην εκκλησία (βίντεο)

Η εκταφή της σορού της αδελφής Ουλελμίνα Λάνκαστερ πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, προκειμένου να ενταφιαστεί εκ νέου σε ένα παρεκκλήσι.

Ωστόσο, έκπληκτες οι μοναχές του τάγματος διαπίστωσαν ότι η σορός «έχει αποσυντεθεί ελάχιστα» από το 2019, δηλαδή τη χρονιά που ενταφιάστηκε -  ακόμα και το ράσο της βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. 

Οπως γίνεται συνήθως σε τέτοια περιστατικά, η καλοδιατηρημένη σορός της νεκρής καλόγριας  έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στην καθολική κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποιοί υποστηρίζουν ότι  αποτελεί «σημάδι αγιότητας» και άλλοι θεωρούν πως πρόκειται για ένα όχι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, που μπορεί να εξηγηθεί με βάση τη λογική.

Δείτε βίντεο του Karen Pulfer Focht -Photojournalist:

Προς το παρόν, η αδελφή Ουλελμίνα εκτίθεται στο κοινό χωρίς προστατευτικό τζάμι. 

Πιστοί από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ – ανάμεσά τους και μικρά παιδιά – κάνουν ουρές στην εκκλησία για να δουν με τα μάτια τους το θαύμα και δεν διστάζουν μάλιστα να αγγίξουν την μουμιοποιημένη σορό…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...