ΗΠΑ

"Λάβρος" ο Ρ. Κένεντι κατά βαθέως κράτους: Λέει «καλή προσπάθεια» καθώς συναγερμός πυρκαγιάς διακόπτει την Προεδρική του ανακοίνωση (Βίντεο)

Καθώς ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ (Robert F. Kennedy Jr.- RFK Jr.) ανακοίνωσε επίσημα ότι είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών για Πρόεδρος το 2024, ο συναγερμός πυρκαγιάς στο κατάμεστο ξενοδοχείο Plaza στη Βοστώνη διέκοψε την ομιλία του καθώς λυρικά μιλούσε για τις αποτυχίες του βαθέως αμερικανικού κράτους.

Ο Κένεντι είχε στραφεί στο να μιλήσει για το πώς η Κίνα κυριαρχεί στις υποδομές, χτίζει δρόμους και γέφυρες, ενώ το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ τις βομβαρδίζει σε συντρίμμια. Τότε ακούστηκε ο συναγερμός πυρκαγιάς.

«Καλή προσπάθεια», είπε ο Κένεντι αφού συνεχίστηκε ο συναγερμός, προτρέποντας το πλήθος να κραυγάζει με θαυμασμό.

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα στην ομιλία, ο Κένεντι μίλησε για τον θείο του JFK που ορκίστηκε να «πάρει τη CIA και να τη σπάσει σε χίλια κομμάτια και να τη σκορπίσει στον άνεμο» μετά το καταστροφικό περιστατικό στον Κόλπο των Χοίρων.

Ο RFK Jr. τόνισε ότι ο JFK είχε συμπεράνει ότι «η λειτουργία των υπηρεσιών πληροφοριών είχε γίνει να παρέχουν στο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα έναν συνεχή αγωγό πολέμου».

Ο Κένεντι μίλησε επίσης για το πώς ο πατέρας του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι εξορίστηκε ουσιαστικά από το Δημοκρατικό κατεστημένο κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του το 1968, αλλά κατάφερε να ενώσει τη χώρα.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας και κατά τη διάρκεια της κυβέρνησής μου ο στόχος μου θα είναι να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους Αμερικανούς να ξεχάσουν ότι είναι Ρεπουμπλικάνοι ή Δημοκρατικοί και να θυμούνται ότι είναι Αμερικανοί», υποσχέθηκε ο Κένεντι.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στις αξίες που μοιραζόμαστε αντί στα ζητήματα που μας χωρίζουν», προέτρεψε, προσθέτοντας «η στρατηγική της κυβέρνησης/μέσων για λογοκρισία των παράφωνων φωνών δεν είναι μόνο αντίθετη με τις πιο θεμελιώδεις αξίες μας, είναι αντιπαραγωγική στο ότι τροφοδοτεί τις φλόγες της πόλωσης, της αποξένωσης και του θυμού».

Ο Κένεντι είπε επίσης ότι «η χιονοθύελλα της παραπληροφόρησης που κατακλύζει τώρα τη δημοκρατία μας θα τελειώσει μόνο όταν η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης αρχίσουν να λένε την αλήθεια στους Αμερικανούς».

Ο Κένεντι υποστήριξε ότι «η αποστολή μου τους επόμενους 18 μήνες αυτής της εκστρατείας και καθ' όλη τη διάρκεια της προεδρίας μου θα είναι να τερματίσω τη διεφθαρμένη συγχώνευση κρατικής και εταιρικής εξουσίας που απειλεί τώρα… να επιβάλλει ένα νέο είδος εταιρικής φεουδαρχίας στη χώρα μας. Για να εμπορευματοποιήσουν τα παιδιά μας, να δηλητηριάσουν τα παιδιά και τους ανθρώπους μας με χημικά και φάρμακα, να εξορύξουν τα περιουσιακά μας στοιχεία, να εξοντώσουν τη μεσαία τάξη και να μας κρατήσουν σε μια συνεχή κατάσταση πολέμου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...