ΗΠΑ

Συγκλονιστικό ατύχημα σε δρόμο των ΗΠΑ: Αυτοκίνητο πήρε τούμπες από τον αποκολλημένο τροχό ενός φορτηγού (βίντεο)

Ένα εκπληκτικό ατύχημα σημειώθηκε σε δρόμο των ΗΠΑ, αυτοκίνητο ανατινάχθηκε από λάστιχο που αποσπάστηκε από φορτηγό που κινούνταν παράλληλα. Το ατύχημα απαθανάτισε η κάμερα του ταμπλό του αυτοκινήτου Tesla που βρισκόταν πίσω.

 

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter στις 25 Μαρτίου από τον οδηγό της Tesla δείχνει ένα Kia Soul να προσπερνά ένα φορτηγό σε παρακείμενη λωρίδα.

Ο μπροστινός αριστερός τροχός του φορτηγού ξεκολλάει και καταλήγει μπροστά στο Kia, το οποίο  εκτινάσσεται στον αέρα, και στη συνέχεια προσγειώνεται στην οροφή και κυλάει.

Ο ίδιος τροχός χτυπά στο αριστερό προστατευτικό κιγκλίδωμα και μετά ξαναχτυπά το αυτοκίνητο Kia που σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Το βαν από το οποίο προήλθε ο τροχός φαίνεται στα πλάνα καθώς κινείται στην άκρη του δρόμου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...