ΗΠΑ

Στάχτη πέντε αυτοκίνητα της μυστικής υπηρεσίας του Μπάιντεν (Βίντεο)

Πέντε οχήματα που νοικιάστηκαν από τη Μυστική Υπηρεσία για να προστατεύσουν τον Πρόεδρο Biden και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ναντάκετ καταστράφηκαν, μετά από μια μυστηριώδη πυρκαγιά που ξέσπασε.

Το Nantucket Current ανέφερε ότι αφότου οι πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας κατέβασαν τα οχήματα στο αεροδρόμιο Nantucket Memorial και μια φωτιά ξέσπασε αναπάντεχα σε τουλάχιστον ένα από αυτά και επεκτάθηκε στα άλλα τέσσερα αυτοκίνητα.

Τα οχήματα ήταν μεταξύ πολλών αυτοκινήτων που είχε νοικιάσει η Hertz στη Μυστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της παραμονής του Προέδρου Biden στο νησί για τις διακοπές των Ευχαριστιών, δήλωσαν δύο πηγές στο Current.

Τα οχήματα — συμπεριλαμβανομένου ενός Chevy Suburban, ενός Ford Explorer, ενός Ford Expedition, ενός Jeep Gladiator και ενός Infiniti QX80 — ήταν όλα νοικιασμένα από τη Hertz.

Οι πράκτορες χρησιμοποίησαν τα οχήματα για λόγους ασφαλείας είπε ένας εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας στο Bussiness Insider .

«Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα όταν οδηγούσαμε τα οχήματα και επιστράφηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Αναμένουμε να συνεχίσουμε με τις τοπικές πυροσβεστικές αρχές τις έρευνες για την επανεξέτασή του συμβάντος», δήλωσε ο Άντονι Γκουλιέλμι, εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας.

Το Nantucket Current επεσήμανε ότι οι ερευνητές «έχουν επικεντρωθεί σε ένα λευκό Ford Expedition ως την αρχική πηγή της πυρκαγιάς».

Η τοπική εφημερίδα έλαβε πλάνα από την πυρκαγιά στο πάρκινγκ του αεροδρομίου.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής του Nantucket Michael Cranson έχει ήδη διαπιστώσει ότι η φωτιά δεν ήταν ύποπτη, ωστόσο, έχει τροφοδοτήσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ