ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Θα παραμερίσουν τον Μπάιντεν; Το Κογκρέσο μαγειρεύει νέο νόμο για να πάρει τα ηνία της χώρας

H Cammack σημείωσε ότι οι πρωτοβουλίες του Αμερικανού ηγέτη κοστίζουν σε ολόκληρη τη χώρα και τις αμερικανικές οικογένειες πολλά, αλλά υπάρχει τρόπος να περιοριστεί η σπατάλη του Λευκού Οίκου, γράφει το People's News .

Η βουλευτής υπενθύμισε έναν νόμο που ισχύει στη Φλόριντα από το 2010, ο οποίος επιτρέπει στις τοπικές αρχές να αγνοούν τις ομοσπονδιακές οδηγίες εάν η εφαρμογή τους κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερο σε διάστημα πέντε ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα η Cammack προτρέπει το Κογκρέσο να θεσπίσει έναν τέτοιο νόμο σε ομοσπονδιακό επίπεδο, ώστε να ισχύει για όλες τις πολιτείες. Σύμφωνα με αυτήν, αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να «περιοριστεί νομικά η διακυβέρνηση του Μπάιντεν».

Ο Μπάιντεν έχει επικριθεί για υψηλό πληθωρισμό, ύφεση στην οικονομία και υψηλές τιμές ρεκόρ στα καύσιμα, τη στέγαση και τα τρόφιμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος αρνείται όλες τις κατηγορίες, μεταθέτοντας κάθε ευθύνη στη Ρωσία, αν και ήταν οι αμερικανικές κυρώσεις, τις οποίες ενέκρινε προσωπικά ο Μπάιντεν, που εκτόξευσαν τις τιμές των καυσίμων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...