ΗΠΑ

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Δεκάχρονη πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα επειδή τσακώθηκε με τη μητέρα της

Μια ακόμη τραγωδία στις ΗΠΑ σημειώθηκε στο Ορλάντο, όπου ένα κορίτσι δέκα ετών πυροβόλησε και σκότωσε μια 41χρονη γυναίκα που τσακωνόταν με την μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα της 10χρονης φέρεται να γρονθοκόπησε την 41χρονη Λασούν Ρότζερς, η οποία ανταπέδωσε χτυπώντας την με μπουνιά, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες του περιστατικού, που έγινε στις 30 Μαΐου, το κορίτσι πυροβόλησε την Ρότζερς, αφού καυγάδισε με τη μητέρα της, λέγοντας μάλιστα στη συνέχεια: «Δεν έπρεπε να τα βάλεις με τη μητέρα μου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία του Ορλάντο, η οποία συνέλαβε τη δεκάχρονη μια εβδομάδα μετά το συμβάν, το κορίτσι αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας δεύτερου βαθμού και τέθηκε υπό κράτηση σε Κέντρο Δικαιοσύνης Ανηλίκων.

Από την άλλη, η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη μετά το περιστατικό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, της παραμέλησης παιδιού, της αποθήκευσης πυροβόλου όπλου από αμέλεια και της βαριάς επίθεσης με πυροβόλο όπλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το πρώτο ελληνικό τυφέκιο στην Ιστορία από την ΧΡΩΠΕΙ και οι σημερινές απαιτήσεις για σύγχρονα φορητά όπλα για τον στρατό μας

Απαιτείται μια τιτάνια προσπάθεια από μέρους μας, ειδικά τώρα, που η γειτονική Τουρκία κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα...