ΗΠΑ

ΗΠΑ: Με ευφάνταστο τρόπο προσπάθησε να ξεφύγει ληστής αμαξιού

Ο άντρας συνελήφθη στα γρήγορα από την αστυνομία, παρά τα πονηρά κόλπα του και τώρα κατηγορείται για κλοπή αυτοκινήτου, ληστεία και εγκληματική συμπεριφορά.

Στην μικρή πόλη του Μπόιτον Μπιτς στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ένας άντρας σκαρφίστηκε τα πάντα για να τη βγάλει καθαρή μόλις έκλεψε ένα αμάξι και να γλιτώσει τη σύλληψη από την αστυνομία που τον κυνηγούσε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο 52χρονος Τζίνο Μπουγκλίσι εισέβαλε σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μέσα στη νύχτα κι έκλεψε τα κλειδιά από 60 αυτοκίνητα, αλλά και μια τηλεόραση και δύο φορητούς υπολογιστές, προτού το σκάσει με ένα κλεμμένο φορτηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 12:50 τη νύχτα, η αστυνομία εντόπισε το κλεμμένο φορτηγάκι κι έπειτα από μια σύντομη καταδίωξη, ο άντρας έπεσε σε ένα κτίριο και στη συνέχεια προσπάθησε να το σκάσει με τα πόδια από τους αστυνομικούς, που είχαν ακροβολιστεί κι απέκλεισαν την περίμετρο.

Ο Πουγκλίσι, σε μια προσπάθεια να αναμιχθεί με το πλήθος και να γλιτώσει τη σύλληψη πήδηξε σε μια αυλή σπιτιού και άρχισε να προσποιείται ότι έψηνε στο μπάρμπεκιου.

Φαίνεται όμως πως δεν κατάφερε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς, που εύκολα τον αναγνώρισαν από την εμφάνισή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σε γέννησα, θα σε σκοτώσω»! Ρώσοι ειδικοί: Αυτό είναι το μέλλον του Συντάγματος Αζόφ-Αυτοί οι Νατοϊκοί συνελήφθησαν στο Αζοφσταλ

Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν ότι οι εθνικιστές του Συντάγματος Αζόφ θα γυρίσουν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει... τις...