ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Αποκάλυψη! Η “προφητεία” του Μπιν Λάντεν το 2010: Ο Μπάιντεν θα οδηγήσει τις ΗΠΑ σε κρίση

Σάλο έχει επιφέρει μια επιστολή του Οσάμα Μπιν Λάντεν , που για χρόνια είχε κρατηθεί απόρρητη, αλλά διέρρευσε στη New York Post και αυτό που λέει μοιάζει πραγματικά με “προφητεία” για την Αμερική του Μπάιντεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η επιστολή αποκαλύπτει ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν υποτιμούσε τόσο πολύ τις δυνατότητες του Μπάιντεν ως ηγέτη που διέταξε την Αλ Κάιντα να μην στοχεύσει τον Μπάιντεν για δολοφονία, ζητώντας αντίθετα να επικεντρωθούν στον Πρόεδρο Ομπάμα ή τον Στρατηγό Ντέιβιντ Πετρέους (τότε ακόμα είχε τον έλεγχο του αποστολή στο Αφγανιστάν). Η επιστολή χρονολογείται από τον Μάιο του 2010.

Στην επιστολή του Μαΐου 2010, ο εγκέφαλος της Αλ Κάιντα και της 11ης Σεπτεμβρίου έγραψε ότι δεν είχε σχέδια δολοφονίας κατά του Μπάιντεν επειδή τον θεωρούσε «εντελώς απροετοίμαστο» για να ηγηθεί των Ηνωμένων Πολιτειών. Αντ 'αυτού, ο Μπιν Λάντεν προέτρεψε τους οπαδούς του να είναι σε επιφυλακή για τον τότε πρόεδρο Ομπάμα. Τους είπε ότι υπάρχει μεγάλη προτεραιότητα να στοχεύσουν αεροσκάφη που ανήκουν στον Ομπάμα και τον τότε διευθυντή της CIA Ντέιβιντ Πετρέους."Δεν πρόκειται να στοχεύσουν τις επισκέψεις του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν. Οι ομάδες θα παραμείνουν σε επιφυλακή για τον Ομπάμα ή τον Πετρέους", έγραψε ο Μπιν Λάντεν.

Ο Μπιν Λάντεν υποστήριξε ότι η άνοδος του Μπάιντεν στην προεδρία θα ήταν καθαρό όφελος για την Αλ Κάιντα.

"Ο λόγος για τον οποίο επικεντρώνεται σε αυτούς είναι ότι ο Ομπάμα είναι ο επικεφαλής της και αν τον σκοτώσουμε αυτόματα αυτό θα κάνει τον Μπάιντεν να αναλάβει την προεδρία για το υπόλοιπο της θητείας, καθώς είναι ο κανόνας εκεί. Ο Μπάιντεν είναι εντελώς απροετοίμαστος για αυτή τη θέση, που θα οδηγήσει τις ΗΠΑ σε κρίση. Όσο για τον Petraeus, είναι ο άντρας του Οίκου σε αυτόν τον τελευταίο χρόνο του πολέμου και ο θάνατός του θα άλλαζε την πορεία του πολέμου”.

Ένα απόσπασμα από τα έγγραφα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ