ΗΠΑ

Τζάρεντ Κούσνερ: Γράφει βιβλίο για τις εμπειρίες του στον Λευκό Οίκο

Στο βιβλίο, ο Τζάρεντ Κούσνερ θα αναφερθεί μεταξύ άλλων και στον ρόλο που διαδραμάτισε στις διαπραγματεύσεις για τις συμφωνίες εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ και αραβικών κρατών, όπως έγινε γνωστό από πηγή με γνώση των σχεδίων του.

Τι… θα πει ο Τζάρεντ Κούσνερ

Το βιβλίο θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στη Μέση Ανατολή και τις συμφωνίες με το Ισραήλ, στη διαπραγμάτευση των οποίων βοήθησε ο Κούσνερ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, το Σουδάν και το Μαρόκο, ανέφερε η ίδια πηγή.

Θα μιλήσει επίσης για τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος, τις εμπορικές συμφωνίες, τη σχέση των ΗΠΑ με την Κίνα και την ανταπόκριση των ΗΠΑ στην πανδημία του νέου κορονοϊού. Επιπλέον, για την ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016, την πρόταση μομφής κατά του Τραμπ, την κρίση στα σύνορα και τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ υπό αστυνομική κράτηση, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ «δεν επιδιώκει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του, αλλά κυρίως να παράσχει ιστορικό περιεχόμενο και να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν πώς ήταν να εργάζεται κανείς στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», σημειώνει η πηγή.

«Θα είναι μια ενδιαφέρουσα οπτική από κάποιον που είχε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο να διαχειριστεί, ήταν παρών σε πολλές από τις πιο έντονες και σημαντικές στιγμές, όμως κράτησε χαμηλό δημόσιο προφίλ, παραμένοντας στο παρασκήνιο και δίνοντας περιορισμένη πρόσβαση στα ΜΜΕ», τονίζει η πηγή.

Ο 40χρονος Κούσνερ και η σύζυγός του Ιβάνκα μετακόμισαν στο Μαϊάμι, μετά τη θητεία τους στην Ουάσιγκτον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ