ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Νέος ΥΠΕΞ ΗΠΑ προς Τουρκία: ''Ετοιμαστείτε για σκληρά αντίποινα!''

Σε δηλώσεις-''βόμβα'' προχώρησε ο νέος Αμερικανός ΥΠΕΞ. Ο Tony Blinken ανέφερε ότι οι ενέργειες της Τουρκίας ως σύμμαχου του ΝΑΤΟ ήταν «απαράδεκτες» όσον αφορά την αγορά S-400 από τη Ρωσία. 

Μάλιστα ο Blinken άφησε για το τέλος την ''βόμβα'' λέγοντας: ''Θα κάνουμε περισσότερα γι'αυτό το ζήτημα''.  

Θα έρθουν νέες κυρώσεις; Πολύ πιθανό.

https://twitter.com/sputnik_TR/status/1351641736137895937

Eπίθεση Τούρκων σε Μπάιντεν 

Μεγάλη τουρκική εφημερίδα αποκαλύπτει το μεγάλο και βαθύ μίσος που τρέφει η σημερινή τουρκική ελίτ κατά του αποκαλούμενου από την ίδια “αμερικανικού παγκόσμιου  ηγεμονισμού”, τον οποία θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να διαλύσει όπως έγινε με την ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Ο Φέρντι Τανάν Πρόεδρος Νεολαίας του Κόμματος Vatan, σε άρθρο του στην τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Aydinlik, θεωρεί ότι αυτό που έλαβε χώρα στο Καπιτώλιο πριν μερικές ημέρες δεν ήταν  μια απλή κρίση, από ένα φανατισμένο λαϊκό κίνημα, αλλά η αρχή της κατάρρευσης της αμερικανικής παγκόσμιας ηγεμονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι οι ΗΠΑ απώλεσαν εκείνη την ημέρα όλη την ιμπεριαλιστική τους ισχύ στα μάτια δισεκατομμυρίων ανθρώπων. 

Ο Τούρκος αξιωματούχος αναφέρει ότι “η φήμη του Καπιτωλίου, ως ναού της φιλελεύθερης Δυτικής δημοκρατίας, κατέπεσε κάτω από τις ορδές των Αμερικανών που επαναστάτησαν ενάντια στο αμερικανικό κατεστημένο. 

Η έδρα της παγκόσμιας μαφίας κατελήφθη ενώ καταρρακώθηκε η φήμη του Πενταγώνου και του αμερικανικού βαθέους κράτους.

Για τους λαούς του κόσμου, η Αμερική έχει πλέον γίνει ένας «γυμνός βασιλιάς» που όλοι πλέον τον κοροϊδεύουν. Η εφημερίδα Aydınlık είχε τίτλο την επόμενη μέρα των γνωστών γεγονότων: "Το αμερικανικό όνειρο και ο εφιάλτης τελείωσαν." 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...