ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Ο Μπάιντεν σκοπεύει να "απολυμάνει" τον Λευκό Οίκο μόλις φύγει ο Τραμπ

Στον απόηχο της εξάπλωσης της νόσου COVID-19, δημοσιεύματα ανέφεραν, την Τετάρτη (09/12), πως μετά την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, το κυβερνητικό κτίριο των ΗΠΑ θα απολυμανθεί πριν από την είσοδο του Τζο Μπάιντεν σε αυτό.

Η Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών (GSA) των ΗΠΑ δήλωσε, την Τετάρτη (09/12) ότι «θα καθαρίσει και θα απολυμάνει» επιφάνειες που άγγιξε η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο πριν από τη διαφαινόμενη διοίκηση του Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Politico», η GSA αναφέρει ότι ο ιδιωτικός εργολάβος θα παρέχει, επίσης, «υπηρεσίες απολύμανσης ψεκασμού» για την απομάκρυνση τυχόν σταγονιδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι η νόσος COVID-19 εξαπλώνεται κυρίως από αναπνευστικά σταγονίδια, όταν ένα άτομο που έχει μολυνθεί από τον ιό φτερνίζεται, βήχει, αναπνέει ή μιλάει.

Επιπλέον, είναι γνωστό ότι ο ιός μεταφέρεται με άγγιγμα, καθώς μπορεί να κολλήσει σε επιφάνειες για ώρες ή και ημέρες.

Ακόμα, πάνω από 40 μέλη στην ομάδα του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και η μόλυνση έχει πλήξει αρκετούς βοηθούς του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης της γραμματέας Τύπου, Κέιλι ΜακΕνάνι, και αρκετά στελέχη κοντά στον Αντιπρόεδρο της χώρας, Μάικ Πενς.

Τονίζεται, δε, πως ο Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στις αρχές Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...