Μέιτζορ
ΗΠΑ

Μέιτζορ: Το πρώτο υιοθετημένο αδέσποτο από Πρόεδρο των ΗΠΑ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια με έναν Λευκό Οίκο χωρίς κατοικίδια, τώρα η προεδρική κατοικία των ΗΠΑ θα γίνει το σπίτι του Τσαμπ και του Μέιτζορ, των δύο γερμανικών ποιμενικών του Τζο Μπάιντεν και της οικογένειάς του.

Ο Μέιτζορ θα είναι ο πρώτος σκύλος από καταφύγιο που θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο. 

https://www.instagram.com/p/CHWQNxHJpkr/?utm_source=ig_embed

Ο Μέιτζορ πέρασε δύσκολα στην αρχή της ζωής του. Ο ίδιος και τα πέντε αδέλφια του χρειάστηκε να λάβουν θεραπεία, αφού τα δηλητηρίασαν. Μετά δόθηκε σε καταφύγιο ζώων, στο Ουίλιμνγκτον του Ντέλαγουερ, την πόλη όπου ζει ο Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του Τζιλ, οι οποίοι τον υιοθέτησαν το 2018.

https://www.instagram.com/reel/CF-ntuXB2ym/?utm_source=ig_embed

Οι Μπάιντεν απέκτησαν τον Τσαμπ μετά την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία το 2008.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε κατοικίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του αγαπούν πολύ τα σκυλιά, με τον Τσαμπ και τον Μέιτζορ να εμφανίζονται συχνά στον λογαριασμό τους στο Istagram. Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο Μπάιντεν ανήρτησε μια προεκλογική διαφήμιση στο Instagram μαζί με ένα βίντεο με σκυλιά, στο οποίο ακουγόταν η φράση: «Ας φέρουμε τα σκυλιά πίσω στον Λευκό Οίκο».

https://www.instagram.com/p/Bz_Qpj9BVOK/?utm_source=ig_embed

Στον Λευκό Οίκο έχουν βρεθεί διάφορα κατοικίδια κατά καιρούς.

Ο πρόεδρος Μπέντζαμιν Χάρισον έβαζε τακτικά την κατσίκα του να τραβά με ένα καρότσι παιδιά στον κήπο του Λευκού Οίκου.

https://www.instagram.com/p/Brk8NjbA61z/?utm_source=ig_embed

Η οικογένεια Κένεντι είχε έξι σκυλιά, ενώ ο σκύλος του προέδρου Λίντον Τζόνσον, ο Γιούκι, ήταν το πρώτο αδέσποτο που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, αν και δεν προερχόταν από καταφύγιο ζώων. Η κόρη του Λούσι τον είχε μαζέψει από ένα βενζινάδικο στο Τέξας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ