ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Εκλογές ΗΠΑ: '' Ο Μπάιντεν απέτυχε'' δηλώνει διακεκριμένη καθηγήτρια

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Βανέσα Γουίλς που διδάσκει Φιλοσοφία σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, το George Washington University, η εκλογική μάχη έχει χαθεί για του Δημοκρατικούς καθώς όπως λέει ο ''εκλεκτός'' τους Joe Biden αποτέλεσε μία αδύναμη υποψηφιότητα. Η μαχητική καθηγήτρια που εξειδικεύεται στις φυλετικές διακρίσεις και πρωταγωνιστεί στο κίνημα black lives matter, θεωρεί πως στα exit polls που έχει δει μέχρι τώρα ο Τραμπ έχει το προβάδισμα. «Ο Μπάιντεν απέτυχε γιατί ήταν μια αδύναμη υποψηφιότητα, ανάλογη του Τζον Κέρι το 2004» δηλώνει και πιστεύει πως ο Biden έχει ήδη ηττηθεί.

Γιατί ο Τραμπ θα κερδίσει;

«Ο Τραμπ προφανώς έχει μεγαλύτερη απήχηση στη βάση του. Εξάλλου ο ίδιος ο Μπάιντεν αρνήθηκε να επικοινωνήσει με το ακροατήριο των ψηφοφόρων από το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερες ψήφους, επειδή φοβόταν να αποτολμήσει να εισχωρήσει στους υποστηρικτές του Τραμπ» απαντάει η καθηγήτρια.

Τι σημαίνει η επανεκλογή του Τραμπ; 

«Καταστροφή! Και για τους πολίτες ένα πράγμα "περισσότερος αγώνας"! Καταστροφή θα σήμαινε όμως και με μια πιθανή εκλογή Μπάιντεν» μας απαντά η Αμερικανίδα ακαδημαϊκός.

«Αυτό που είναι περισσότερο κρίσιμο στη νέα νίκη του Τραμπ είναι ότι μπορεί να αποθαρρύνει γενικώς τους φιλελεύθερους της χώρας και να κάνει τους πολίτες να νιώθουν ότι δεν έχει καμία σημασία να προσπαθήσουν για οποιαδήποτε αλλαγή. Αυτό δεν είναι αλήθεια, εκτός από την έννοια ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Ο αγώνας στις ΗΠΑ συνεχίζεται» υπογραμμίζει η Βανέσα Γουίλς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

μάχες για το Βολτσάνκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση επί της γης το Βολτσάνσκ-Ρώσος Ανταποκριτής: «Ουκρανοί και Ρώσοι πολεμάνε μέσα στα ίδια κτήρια-Χάος που θυμίζει Στάλινγκραντ»

Δεν υπάρχει ξεκάθαρα γραμμή επαφής στις ρωσο-ουκρανικές μάχες για την πόλη Βολτσάνκ του Χαρκόβου και ως αποτέλεσμα ο...