γυναίκα με κόκκινη μάσκα
ΗΠΑ

Η γυναίκα με την κόκκινη μάσκα που έκλεψε την παράσταση στην συνέντευξη Τραμπ

«Nα βρείτε κάποιον που να σας επιδοκιμάζει όπως η γυναίκα με την κόκκινη μάσκα τον Ντόναλντ Τραμπ» θα μπορούσε να είναι το... παραπολιτικό συμπέρασμα της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος χθες το βράδυ στο NBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λόγος; Μία μυστηριώδης γυναίκα που φορούσε κόκκινη μάσκα και καθόταν στο κοινό, ακριβώς πίσω του, και γνέφοντας με ιδιαίτερη επιδοκιμασία για τα όσα έλεγε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη, η ίδια δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θεατές, τόσο για την ένταση των επιδοκιμασιών όσο και για την ενθουσιώδη εκδήλωσή τους. 

Ως εκ τούτου, έγινε, έστω και άθελά της, πρωταγωνίστρια στο twitter.

«Δεν ξέρω ποια είναι η γυναίκα με την κόκκινη μάσκα που βρίσκεται πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά γίνομαι μεγάλος φαν των κινήσεων του κεφαλιού της όταν ο πρόεδρος απαντά», έγραψε ένας πρώην πράκτορας του FBI.

Η γυναίκα με την κόκκινη μάσκα κουνούσε το κεφάλι της, επιδοκίμαζε με τον αντίχειρά της προτεταμένο όταν μιλούσαν για τα οικονομικά επιτεύγματα του προέδρου και φώναζε ενθουσιώδης ενώ χειροκροτούσε με τις προεδρικές απαντήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ