ΗΠΑ

Το κουίζ της CIA που «τρέλανε» τους χρήστες στο twitter (εικόνες)

H CIA θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Twitter ένα… κουιζάκι τύπου «βρες τις διαφορές». Βρες τις 10 διαφορές συγκεκριμένα. Μόνο που οι διαφορές τελικά ήταν 12!

Το κουίζ της CIA αναρτήθηκε στο Twitter την προηγούμενη εβδοδμάδα. Μια ωραία φωτό από το κέντρο της πόλης σε… δύο εκδόσεις, με την CIA να ζητά να βρούμε τις 10 διαφορές.
 

Αλλά οι επίδοξοι… κατάσκοποι εντόπισαν 12 διαφορές στις δύο φωτογραφίες, με την CIA να αναγκάζεται να απαντήσει, μάλιστα, την επόμενη ημέρα λέγοντας... «άν βρήκατε περισσότερες από 10 διαφορές..» και καταλήγοντας: «Αναζητήστε πάντα ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα», ποστάροντας τις απαντήσεις για τις 10 βασικές διαφορές μεταξύ των δύο φωτογραφιών.
 

Οι χρήστες του Twitter βρήκαν δυο έξτρα διαφορές: Την απουσία μιας λεπτής χρωματιστής γραμμής στην αριστερή πλευρά της φωτό, κάτω από μια από τις καμάρες και το logo ενός αυτοκινήτου που έλειπε, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

«Περισσότερα από 10!» έγραψε ένας από τους χρήστες του Twitter για να προσθέσει κάποιος άλλος: «Προφανώς μια ερώτηση-παγίδα», ενώ άλλοι πανηγύριζαν καθώς έβρισκαν τις 2 επιπλέον διαφορές.

Και φυσικά κάποιοι τρόλαραν την CIA: «Γεια σου CIA… Εχουμε περισσότερες από 10 διαφορές. Χρειάζεστε περισσότερες δεξιότητες». «Τις χάσατε αυτές τις διαφορές, CIA», υποστήριξε κάποιος άλλος.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ