Τραμπ και Twitter
ΗΠΑ

Το βίντεο του Τραμπ που "έκοψε" το Twitter για λογοκλοπή

Το Twitter έχει λάβει από νωρίς έμπρακτες αποστάσεις από τη ρητορική του Ρεπουμπλικανού προέδρου βάζοντας μάλιστα σήμανση σε τιτίβισμα του Τραμπ αναφέροντας ότι έχει παραβιάσει τους «κανόνες σχετικά με τον εγκωμιασμό πράξεων βίας».

Σήμερα, το Twitter, έρχεται να «τιμωρήσει» τον ηγέτη των ΗΠΑ που με το διχαστικό του λόγο έχει προκαλέσει την οργή των αμερικανών πολιτών που κατά χιλιάδες διαδηλώνουν από άκρη σε άκρη για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο της καμπάνιας Τραμπ αποτελείται από ένα κολλάζ βίντεο και φωτογραφιών από διαδηλώσεις και ταραχές που ξέσπασαν μετά τον φόνο του Αφροαμερικανού Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από λευκούς αστυνομικούς, με τον Τραμπ να ακούγεται να μιλά.

Η προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου ανήρτησε το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 45 δευτερολέπτων και στο YouTube του Τραμπ.

Το Twitter επεσήμανε ότι το βίντεο παραβιάζει την πολιτική του περί πνευματικών δικαιωμάτων.

«Ανταποκριθήκαμε σε βάσιμες καταγγελίες που μας έκαναν ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους» εξήγησε εκπρόσωπος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ