Τραμπ σε ταινία Μπόλιγουντ
ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

Η οικογένεια Τραμπ "πρωταγωνιστεί" σε επική ταινία Μπόλιγουντ!

Συγκεκριμένα, το κεφάλι του προέδρου Τραμπ έχει μονταριστεί με το σώμα του κινηματογραφικού ήρωα, που ιππεύει και πολεμά τους εχθρούς στη μάχη.

Στο βίντεο «παίζουν» κι άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ, όπως ο Τζάρεντ Κούσνερ, η Ιβάνκα και η Μελάνια Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τραμπ αναμένεται να γίνει δεκτός στην Ινδία με παρελάσεις κατά την άφιξή του, αρχομένης από τη Δευτέρα με μια αυτοκινητοπομπή 14 μιλίων διαμέσου του Αχμενταμπάντ, προπύργιο του Ινδού πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι.

Τραμπ και Μόντι αναμένεται να συγκεντρώσουν 100 χιλ. κόσμο στο στάδιο Motera. Η επίσκεψη στοχεύει να βοηθήσει τις δύο χώρες να προωθήσουν τις επαφές για τη σύναψη της νέας αμερικανο-ινδικής εμπορικής συμφωνίας.

Πρόσφατα, αναφορές ανέφεραν ότι ο Τραμπ πρόκειται να ανακοινώσει μια συμφωνία για πώληση στην Ινδία ελικοπτέρων κι άλλου αμυντικού εξοπλισμού, αξίας 3,5 δις. δολαρίων.

«Ο πρόεδρος πηγαίνει στην Ινδία για να δείξει του δυνατούς και διαρκείς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών μας», ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...