Συνοριακοί υπάλληλοι
ΗΠΑ
Ενημερώθηκε στις:

ΗΠΑ: Τελωνειακοί βρήκαν ανθρώπινο εγκέφαλο σε βάζο

Στις 14 Φεβρουαρίου τελειωνιακοί και συνοριακοί υπάλληλοι των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας σε καναδικό ταχυδρομικό φορτηγό λίγο μετά τα σύνορα ΗΠΑ - Καναδά βρήκαν κάτι σοκαριστικό μέσα σε ένα δέμα.

Η επιθεώρηση διεξήχθη στον κεντρικό σταθμό εξέτασης στο κοντινό Μέριβιλ και οι υπάλληλοι του CBP ανακάλυψαν έναν ανθρώπινο εγκέφαλο μέσα σε ένα βάζο, το οποίο περιλάμβανε και ορισμένα υλικά συσκευασίας. Το πακέτο προερχόταν από το Τορόντο του Καναδά και παραδόθηκε στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Σε απόσταση 412 μίλια μακριά από τον τελικό του προορισμό, το πακέτο κατασχέθηκε από αξιωματούχους, καθώς δεν διέθετε τα κατάλληλα έγγραφα που θα επέτρεπαν τη νόμιμη είσοδό του στις ΗΠΑ.

Ανθρώπινος εγκέφαλος

Ανθρώπινος εγκέφαλος σε δέμα

«Τα άτομα που επιθυμούν να εισάγουν αποστολές όπως αυτό, πρέπει να θυμούνται ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχει ένα αυστηρό Πρόγραμμα Άδειας Εισαγωγής το οποίο πρέπει να τηρείται», δήλωσε ο Μάικλ Φοξ, διευθυντής του σταθμού Huron σε μια δήλωση.

«Αυτό είναι ένα άλλο πολύ καλό παράδειγμα μόνο ενός από τα πολλά πράγματα που οι αξιωματούχοι της CBP κάνουν για να προστατεύουν το έθνος μας καθημερινά» πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ