ΗΠΑ

Αθλήτρια νίκησε τρανσέξουαλ σε αγώνες και ξέσπασε!

Της μόδας έχει γίνει το τελευταίο διάστημα να δίνεται άδεια σε τρανσέξουαλ να συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες, κάτι που προφανέστατα είναι άδικο για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Μια μαθήτρια γυμνασίου στο Κονέκτικατ, η Τσέλσι Μίτσελ, κατάφερε να νικήσει μια τέτοια τρανσέουαλ σε αγώνα πρωταθλήματος και ξέσπασε!!

Η Μίτσελ είχε ασκήσει αγωγή για να εμποδίσει αθλητές-τρανσέξουαλ από το να ανταγωνίζονται σε αθλήματα των κοριτσιών.

Η Μίτσελ, τερμάτισε την Παρασκευή τον αγώνα της κατηγορίας της σε 7,18 δευτερόλεπτα, ενώ ο/η αθλητής Terry Miller του Bloomfield High School τελείωσε στα 7,20 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την Washington Times.

"Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω όλα τα πράγματα στο μυαλό μου, αυτό είναι απλώς ένα κομμάτι, ξέρετε, είναι απλώς τρέξιμο, απλά εστιάζοντας στον εαυτό μου, χωρίς να προσπαθώ να σκεφτώ τίποτα άλλο που συμβαίνει", ανέφερε η Μίτσελ μετά τη νίκη της .

Από το 2017, το Interscholastic Athletic Conference του Connecticut επέτρεψε στους άνδρες αθλητές που προσδιορίζονται ως κορίτσια να αγωνιστούν σε γυναικεία αθλήματα. Και μετά από τη σεζόν του 2018, ένας άνδρας αθλητής που άλλαξε σχολείο, μεταφέρθηκε στην κατηγορία της Τσέλσι.

Οι οικογένειες της Μίτσελ και δύο άλλων κοριτσιών κατέθεσαν αγωγή υποστηρίζοντας ότι ήταν άδικο αθλητές-τρανσέξουαλ να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλήματα των κοριτσιών.

Και βέβαια έγινε...επανάσταση!!! Έπεσαν όλοι οι προοδευτικοί πάνω τους να τους φάνε!

Η Συμμαχία για την υπεράσπιση της ελευθερίας (ACLU ), μια νομική ομάδα που διαθέτει εκτεταμένο ιστορικό κερδισμένων υποθέσεων σε θέματα κυρίως θρησκευτικής ελευθερίας, αποκάλεσε την αγωγή "μια επικίνδυνη παραμόρφωση τόσο του νόμου όσο και της επιστήμης στην υπηρεσία του αποκλεισμού της νεολαίας trans από τη δημόσια ζωή".

Ο Glenn Lungarini, εκτελεστικός διευθυντής του Συνδέσμου Σχολείων-Κονέκτικατ, δήλωσε ότι η πολιτική αυτή ακολουθεί τον ομοσπονδιακό νόμο και τον κρατικό νόμο κατά των διακρίσεων, σύμφωνα με τον οποίο οι μαθητές πρέπει να αντιμετωπίζονται στο σχολείο από το φύλο με το οποίο εντοπίζονται.

Η τρανς αθλήτρια Μίλερ απάντησε επίσης στην αγωγή σε μια δήλωση, λέγοντας: «Έχω αντιμετωπίσει διακρίσεις σε κάθε πτυχή της ζωής μου και δεν θέλω πλέον να παραμείνω σιωπηλή. Είμαι κορίτσι και είμαι δρομέας. Συμμετέχω στον αθλητισμό ακριβώς όπως οι συνομήλικοί μου. Είναι τόσο άδικο και οδυνηρό που οι νίκες μου πρέπει να κατακρίνονται και η σκληρή δουλειά μου να αγνοείται. "

Πέρυσι, είχαμε ένα άλλο περιστατικό με μια κοπέλα γυμνασίου, την Selina Soule, η οποία τερμάτισε στην όγδοη θέση σε μια εκδήλωση που παρακολούθησαν σκάουτερς κολλεγίων που αναζητούσαν αθλητές, αλλά η 16χρονη αποκλείστηκε από τα προκριματικα επειδή μπροστά της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ