ΗΠΑ

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: 6χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με γεμάτο ημι-αυτόματο όπλο!- Βίντεο


Ένας συμμαθητής του εξάχρονου παρατήρησε το όπλο και ειδοποίησε άμεσα τους διευθυντές, ενέργεια που πιθανότατα απέτρεψε το ενδεχόμενο μακελειό εντός του σχολείου, στο Οχάιο.

Μια νέα, δυσάρεστη κατάσταση από χρήση όπλων, ενδέχεται να απέτρεψε ένας εξάχρονος μαθητής δημοτικού στο Οχάιο, όταν διαπίστωσε, το πρωί της Τετάρτης (ώρα ΗΠΑ) πως ένας συμμαθητής του έφερε μαζί του ένα γεμάτο ημι-αυτόματο όπλο και φρόντισε να ενημερώσει άμεσα τους διευθυντές.

 

Στο σχολείο σήμανε άμεσα συναγερμός, με τους υπαλλήλου του σχολείου να αφοπλίζουν τον μικρό μαθητή, να ασφαλίζουν το όπλο και να απαγορεύουν την είσοδο και την έξοδο από την εγκατάσταση.

 

«Ο μαθητής έκανε αυτό ακριβώς το οποίο ζητάμε από τους μαθητές να κάνουν: Είδε κάτι και μίλησε. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι η χειρότερη μέρα στην ιστορία αυτού του σχολείου» δήλωσε, σχετικά, ο ντετέκτιβ που ανέλαβε την υπόθεση.

 

https://abcnews.go.com/video/embed?id=66818757

Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ, οι παππούδες του παιδιού, οι οποίοι είναι και οι κηδεμόνες του, είχαν αναφέρει την κλοπή του όπλου, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο έφτασε το όπλο στα χέρια του εξάχρονου εγγονού τους.

«Δεδομένης της ηλικίας του παιδιού, δεν μπορούν να του αποδοθούν κατηγορίες. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και θα ερευνηθεί και για για άλλες κατηγορίες που μπορεί να βαραίνουν κι άλλα πρόσωπα», προσέθεσε ο ντετέκτιβ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ