ΗΠΑ

Αινιγματικό retweet Ντ.Τραμπ για την αυτοκτονία του Τζ.Έπσταϊν: «Μήπως ήξερε κάτι για τον Μπιλ Κλίντον;»

Ένα ενδιαφέρον retweet έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ.Τραμπ, σχετικά με την αυτοκτονία(;) του δισεκατομμυριούχου-παιδόφιλου Τζ.Έπσταϊν

Ο πρόεδρος Donald Trump έκανε retweet μία θεωρία ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εμπλέκονταν κατά κάποιο τρόπο στην υπόθεση του κατηγορούμενου.

Ο πρόεδρος το Σάββατο επανέλαβε μια θέση από τον κωμικό και τον υποστηρικτή του Trump Terrence Williams, ο οποίος δήλωσε ότι ο Epstein "είχε πληροφορίες για τον Bill Clinton" και ήταν τώρα νεκρός.

Επίσης σε προηγούμενο retweet του είχε στρέψει τα πυρά του πάλι εναντίον του πρώην προέδρου αλλά και άλλων Δημοκρατικών τους οποίος κατηγορεί ότι έκαναν ταξίδια στα "παιδοφιλικά νησιά" του δισεκατομμυριούχου.

https://twitter.com/BreakingNLive/status/1160298731192881152

Θύμα του Έπσταϊν υποστήριξε ότι πολλοί άλλοι ισχυροί και διάσημοι άνδρες ήταν αναμεμιγμένοι σε αυτή την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου του βρετανού πρίγκιπα Ανδρέα, του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Glenn Dublin και του πρώην κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Bill Richardson . Ο κατάλογος του θύματος περιλαμβάνει επίσης έναν "άλλο πρίγκιπα", έναν "ξένο πρόεδρο", έναν "γνωστό πρωθυπουργό" και τον ιδιοκτήτη μιας γαλλικής "μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας".

Μία μέρα αφότου αυτοί οι ισχυρισμοί βγήκαν στη δημοσιότητα ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Επιπλέον το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως διερευνά κάποια άτομα τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν κατηγορηθεί στην υπόθεση.

Πολλοί σπεύδουν να μειώσουν αυτό το retweet λέγοντας πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κοινοποιήσει ή υποστηρίξει κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας, παρ όλα αυτά είναι η πρώτη φόρα που υποστηρίζει μία τέτοια θεωρία αφού έχει γίνει πρόεδρος.

Την ίδια στιγμή ερωτηματικά προκαλούν και οι πολλές "παραλείψεις" που έγιναν από τις αρχές την νύχτα του θανάτου του.

Φήμες κυκλοφόρησαν το Σάββατο ότι οι κάμερες που υποτίθεται ότι παρακολουθούσαν τον Epstein είχαν μυστηριωδώς "δυσλειτουργίσει" κατά το χρόνο του θανάτου του.

Επίσης γιατί η φυλακή τον έβγαλε από την πτέρυγα με τα ειδικά κελιά των "κρατουμένων επικίνδυνων για αυτοκτονία", μόλις 2 βδομάδες μετά την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας του;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ