ΗΠΑ

Απίστευτο! Πάνω από 600.000 Αμερικανοί θέλουν να εισβάλλουν στην «Περιοχή 51» για να δουν τους "κρυμμένους" εξωγήινους!-Εικόνες

Πάνω από μισό εκατομμύριο Αμερικάνοι απειλούν με μαζική έφοδο στην "Περιοχή" γιατί θεωρούν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρύβει εκεί τους εξωγήινους!

Πάνω από 600.000 Αμερικανοί υπογράφουν την πρόσκληση για μαζική έφοδο στην «Περιοχή 51», στην οποία στεγάζεται στρατιωτική βάση των ΗΠΑ.

Η μυστικότητα της συγκεκριμένης περιοχής συμβάλλει στο να «φουντώνουν» θεωρίες συνωμοσίας περί ύπαρξης εξωγήινων, ή για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων. Μάλιστα, τη σεναριολογία φουντώνει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί ως «φόντο» σε πολλές εκπομπές.

«Εισβάλλετε στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο διοργανωτές καλούν όσους υπογράφουν να συναντηθούν στο τουριστικό αξιοθέατο Area 51 Alien Center, για να συντονίσουν την είσοδο και να δουν όλοι μαζί τους εξωγήινους.

ekdilwsi_area51

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ