ΗΠΑ

Τζέφρι Πάιατ: Οι ΗΠΑ κάνουν μεγάλα σχέδια και βλέπουν νέες ευκαιρίες μετά τις χθεσινές εκλογές

Για μεγάλα σχέδια που κάνει η αμερικανική πλευρά, όσον αφορά στην ενίσχυση του μομέντουμ και στην αξιοποίηση των νέων ευκαιριών που ανοίγονται μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, έκανε λόγο ο Αμερικανός πρέσβης, σε ανάρτησή του στο Twitter.

O Τζέφρι Πάιατ συνεχάρη το πρωί της Δευτέρας τον Γιώργο Κουμουτσάκο για την εκλογή του στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Το στέλεχος της ΝΔ έγραψε σήμερα στο Twitter: «Μια νέα ελπιδοφόρα ημέρα για την Ελλάδα. Με πολιτική σταθερότητα. Με ισχυρό Πρωθυπουργό. Με μεταρρυθμιστική πνοή. Χωρίς Χρυσή Αυγή.Ο @kmitsotakis και η @neademokratia με ευθύνη, μέτρο, όραμα και πρόγραμμα στην αφετηρία μιας νέας εποχής».

koumoutsakos

Απαντώντας σε αυτό το tweet, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα έγραψε: «Συγχαρητήρια Γιώργο. Μεγάλα σχέδια από την αμερικανική πλευρά για την ενίσχυση του μομέντουμ και τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας».

pyatt

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρέσβης είχε προσφέρει νωρίτερα «τα θερμότερα συγχαρητήριά του» για τη νίκη του στις εκλογές στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και σε λίγες ώρες πρωθυπουργό της χώρας. Ο κ. Πάιατ, με μήνυμά του στο Twitter, ξέφρασε την ελπίδα του να συνεργαστεί με τον κ. Μητσοτάκη από τη θέση του ως νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ