ΗΠΑ

Αυτή είναι η νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, στη θέση της Σάρα Σάντερς, θα αναλάβει η Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία μέχρι σήμερα εργαζόταν στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η πρώτη κυρία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διόρισε την Γκρίσαμ διευθύντρια επικοινωνίας τουο Λευκού Οίκου.

Η Γκρίσμα "είναι μαζί μας από το 2015 – ο πρόεδρος και εγώ δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο για να υπηρετήσει την κυβέρνηση και τη χώρα", έγραψε στο Twitter η Μελάνια.

Η Σάρα Σάντερς θα αποχωρήσει από τη θέση της στα τέλη Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ποιο είναι το κοινό λάθος που διέπραξαν Πούτιν-Νετανιάχου-Τράμπ στους πολέμους που ενεπλάκησαν; Το νέο Δόγμα και η "περίπτωση" της Ελλάδας

Οι σύγχρονοι πόλεμοι αμφισβητούν ολοένα και περισσότερο το δόγμα περί σύντομης διάρκειας πολέμων, καθώς οι πρόσφατες...