Ένοπλες Συρράξεις

Δώδεκα νεκροί σε επιδρομές ρου Ισραήλ στην περιοχή της Τύρου στο Λίβανο

Σήμερα Δευτέρα, δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε επιδρομές του Ισραήλ σε δύο περιοχές της Τύρου στο νότιο Λίβανο σύμφωνα με  το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.

Σε ξεχωριστές ανακοινώσεις, το υπουργείο ανέφερε «έξι νεκρούς» και «σορούς ανθρώπων» που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, καθώς και τέσσερις τραυματίες σε πλήγμα σε ένα δρόμο κοντά στην πόλη της Τύρου.

Μια άλλη επιδρομή στην τοποθεσία Μααράκα είχε αποτέλεσμα «έξι νεκρούς και τέσσερις τραυματίες», εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Προς συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο


Την ίδια ώρα, έχει γίνει γνωστό πως το Ισραήλ κινείται προς μια συμφωνία εκεχειρίας στον πόλεμο με τη Χεζμπολάχ, αν και, για την ώρα, δεν έχουν επιλυθεί όλα τα σχετικά ζητήματα.

Οι προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας φάνηκε να σημειώνουν πρόοδο την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τις συνομιλίες που είχε ο Αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Έιμος Χόκστιν στη Βηρυτό και το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Εγγλέζοι θέλουν χρήσιμους ηλίθιους - The Spectator: Μόνο ένας στρατός στην Ευρώπη είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Ρωσία ο τουρκικός

Οι προφητείες των Ορθόδοξων Αγίων μας για ένα μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη θα βγουν σίγουρα αληθινές όπως και το ότι η...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Νότια Κορέα στοχεύει σε εκτοπισμό των Γερμανών κατασκευαστών από την Ελλάδα με την προώθηση υποβρυχίου εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων

Η χώρα αυτή γνωρίζει ότι ο εξοπλισμός σε νέα υποβρύχια από την Τουρκία με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων θα ωθήσει την...